mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Dobra dziewczynki znikam
d"noc)
ja tez mykam do wanny i do lozeczka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobra dziewczynki znikam
d"noc)
umarlam ze smiechu !!! drugi raz w ciagu ostatniej pol godziny !!!
wczesniej przeczytalam ze nickowi heitfeldowi braklo paliwa na wyscigu a teraz tabletki na przeczyszczenie ... moja mala trzesawek ze smiechu dostanie !!
dobranoc gaduły!
69 zł- to małe przegięcie- nie zwróciłam uwagi na ceny, bo rozmiary zaczynały się od 86, a byłam w transie bo miałam smsa z 25% zniżką, grzebałam, grzebałam i koniec końców nic nie wygrzebałama my pojechalismy na male zakupy i wlasciwie polazenie po sklepach ... tym razem do forum do gliwicstan zakupow: dzinsy dla meza /marudzil ze po malu nie ma w czym chodzic !!/ i 200g orzeszkow roznej masci
poza tym NIC ... zero absolutne ... widzialam te spioszki w zabki /nawet sympatyczne zabki i sie nam podobaly ale jak zobaczylam cene 69 zl za 2 sztuki pajacykow to mi szczeka opadla !!!/ jedyne co to sie zastanawialismy czy nasza circia moze chodzic w "meskich" ciuchach z tygryskiem ?? bo byly tak boskie w H&M ze juz prawie bralismy !!!
acha no i mierzylam w H&M biustonosze /do karmienia ale na fiszbinach !!!!!!!/ ale niestety rozmiar 85 E byl najwiekszy i dupa ... ja bym chyba potrzebowala 85G albo nawet H bo ten |E maluuuuuusi byl