reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
umarlam ze smiechu !!! drugi raz w ciagu ostatniej pol godziny !!!
wczesniej przeczytalam ze nickowi heitfeldowi braklo paliwa na wyscigu a teraz tabletki na przeczyszczenie ... moja mala trzesawek ze smiechu dostanie !!

Teraz mnie tez to bawi ;-) ale wtedy :eek: ale ogolnie z tabletkami mialam jeszcze jeden nieciekawy przypadek - mialam okres i bylam w pracy, bardzo bolal mnie brzuch wiec wielam tabletke, nie pomogla ,wzielam druga, brzuch dalej bolal i sobie mysle raz kozie smierc i chcialam wziac trzecia i wtedy sie im przyjrzalam... Okazalo sie ze bralam tabletkie nasenne :sorry: musialam sie zwolnic bo w zyciu mnie tak nie zamulilo i brzuch do tego bolal...

Wszystkie mowia dobranoc a ja mowie dobry wieczor. Dopiero teraz mam chwilke ,zeby usiasc. Nawet nie bede sie starala nadrabiac tych dwoch dni.
Moj weekend byl bardzo pracowity. Wczoraj porzadki, zakupy , posciagalam kilka filmow :) a potem pol wieczora i nocy dyndaam na kibelkiem. Nie wiem co ja zjadlam ale zatrulam sie okropnie. Dzisiaj czulam sie juz znacznie lepiej. Dzis mielismy dzien dlugiego spania ( w koncu) i robienia gniazdka. Pokupowalismy rozne rzeczy do domku ulatwiajace przechowywanie rzeczy. Jakies skrzyneczki , poleczki, wiekszy stojak na wina Przybywa nam teraz wszystkiego i trzeba gdzies to poupychac :). Tak wiec, przy okazji wymiana zarowek, podokrecanie kranikow i takie tam. Jestem dumna z mojego M. Zrobil wszystko :)

Poza tym jak co niedzile wazenie i mierzenie i co mnie martwi ? :)
Tydzien temu nie przytylam nic a w tym tygodniu schudlam 200 gram. Brzuszek tez zbytnio przez ten tydzien nie urosl. Dzidzius sie rusza ale ostatnie dwa dni bardzo leniwy jest. Kopnie raz, przekreci sie raz i tyle. Zadnych wygibasow jak jeszcze tydzien temu :(. Tlumacze sobie ,ze pewnie juz mu ciasno albo zmienil pozycje . hm... Ale co z ta waga?

A co tam u Was? Ile sie uzbieralo dla Jutki ? Wystarczy na jej pobyt z coreczkami?

emwu na ta chwile jest 750 ale nie wszystko jeszcze doszlo !!
a z tym szykowaniem gniazdka to najbardziej mi sie podobala "wieksza polka na wino" :)

a z tgym zatruciem to nieciekawie ... tylko ty sie tak zle czulas czy jeszcze ktos ??

a my pojechalismy na male zakupy i wlasciwie polazenie po sklepach ... tym razem do forum do gliwic :) stan zakupow: dzinsy dla meza /marudzil ze po malu nie ma w czym chodzic !!/ i 200g orzeszkow roznej masci :) poza tym NIC ... zero absolutne ... widzialam te spioszki w zabki /nawet sympatyczne zabki i sie nam podobaly ale jak zobaczylam cene 69 zl za 2 sztuki pajacykow to mi szczeka opadla !!!/ jedyne co to sie zastanawialismy czy nasza circia moze chodzic w "meskich" ciuchach z tygryskiem ?? bo byly tak boskie w H&M ze juz prawie bralismy !!!
acha no i mierzylam w H&M biustonosze /do karmienia ale na fiszbinach !!!!!!!/ ale niestety rozmiar 85 E byl najwiekszy i dupa ... ja bym chyba potrzebowala 85G albo nawet H bo ten |E maluuuuuusi byl
69 zł- to małe przegięcie- nie zwróciłam uwagi na ceny, bo rozmiary zaczynały się od 86, a byłam w transie bo miałam smsa z 25% zniżką, grzebałam, grzebałam i koniec końców nic nie wygrzebałam
a brązowe ciuszki z tygryskiem, to wg mnie jak najbardziej pasują dziewczynce, ponieważ moja Hania będzie takież nosiła, nawet mój synek się nimi zainteresował i upewnił się, czy nabędzimy ten brązowy kombinezon z misia, i wyszło przy tym na jaw, że przeglądał torbę z ciuszkami Hani i znalazł tylko śpioszki i czapeczkę z uszkami :-D:-D:-D:-D

reklama
A ja tak Was powoli nadrabiam i tak od 1950 jestem na bierząco, zostalo mi jeszcze to co jest miedzy 1906 a 1950, ale dzisiaj juz się kłade spać, bo o 6 rano pobudka i musze jechac do lodzi, bo zajecia na 8.15...
Dobranoc laseczki i bobaski

Do góry