Witam poranna kawka .
Paula3-masz racje czas lecij nie ublagalnie
Ja wczoraj po powrocie z colorado (wcale tam nie szalalam )byl ze mna M wiec zajal sie Nicol , dostalam potwornego bolu , nie moglam sie wyprostowacanin normalnie odychac trwoalo z 20 dobrych minut , przeszlo po buscopanie i cieplej kapieli.Dzisiaj czuje sie dobrze nawet wyspana.O15 M wezmieNicole do schpl grupe wiec bede miala 3 godz spokoju.
Zycze wam milego dnia bez doligliwosci.
Paula3-masz racje czas lecij nie ublagalnie
Ja wczoraj po powrocie z colorado (wcale tam nie szalalam )byl ze mna M wiec zajal sie Nicol , dostalam potwornego bolu , nie moglam sie wyprostowacanin normalnie odychac trwoalo z 20 dobrych minut , przeszlo po buscopanie i cieplej kapieli.Dzisiaj czuje sie dobrze nawet wyspana.O15 M wezmieNicole do schpl grupe wiec bede miala 3 godz spokoju.
Zycze wam milego dnia bez doligliwosci.

mam nadzieję że przed porodem zdąrze zdać ten egzamin bo nie powiem prawko przy małym Dziecku naprawdę się przydaje ......

Czas leci leci do przodu. Jeszcze nie dawno widziałam, ze koleżanka weszła w 3 trymestr a już urodziła.. 
odebrałam już dyplom magistra i naprawdę tak jakoś dziwnie nie chodzić już do szkoły
i Cie tak nie stresuja przebojowi kierowcy