reklama
E
etna36
Gość
Pięknie to opisałaś, aż sama zaczynam myśleć, że już chyba jestem mamą :-), jak moje maleństwo tam bryka i jak tylko poczuje moj dotyk to leci do rączki, a jeśli inna ręka dotyka brzuszek to siedzi cicho jak pod miotłąWczoraj w nocy o 3.30 mnie obudził i wystawił piętę albo kolanko i tak po woli jechał tą nóżką od pępka aż pod biust, potem przykładał ten kawałek nóżki w każde miejsce gdzie przyłożyłam swoją dłoń, miałam wrażenie, że robi to świadomie, aż się popłakałam ze wzruszenia. Tak leżałam po ciemku i się z nim bawiłam. Nie chciałam usnąć przed nim i zaczełam mu śpiewać kołysankę, AAAA kotki dwa, zna ją, bo z mężem często mu ją śpiewamy i…usnął. Kurcze, chyba tak dzis w nocy pierwszy raz poczułam się MAMĄ!!!!))))
Rano przy śniadaniu opowiedziałam wszystko mężowi, opieprzył mnie, że go nie obudziłam))))
. Tylko kopie słuchawki i wszystkie aparaty: usg, ktg nie lubi obcych na swoim terytorium 
No cieszę się, że ci się udało. Nawet jak ja cytowałam twoj post to musiałam usuwać suwaczki, a teraz mam mniej pracyEtna dzieki za informacje odnosnie suwaczka! A ja sie tyle meczylam z tym kopiowaniem i wklejaniem i kurcze dopiero teraz zalapalam... ale ze mnie sierota!

To jak te twoje maleństwo jest ulozone, że masz łokieć koło żeber? A może taki wygimnastykowanywidzę że wczoraj nieźle narzekały...
a dziś już od rana znów narzekają
mi też wczoraj wbiła mała coś pod żebra... podejrzewam że łokieć to był bonieco z boku i bolało tak że spać nie mogłm...
a dziś D mie budzi wcześnie rano bo na 8 miał a nie a nie na 9 jak zawsze
i się nie wyspałam...
, bo ja rączki czuję tylko na dole - tak mi się wydaje
AniaSm
Fanka BB :)
kurczę wzruszyłam się jak to czytałamWczoraj w nocy o 3.30 mnie obudził i wystawił piętę albo kolanko i tak po woli jechał tą nóżką od pępka aż pod biust, potem przykładał ten kawałek nóżki w każde miejsce gdzie przyłożyłam swoją dłoń, miałam wrażenie, że robi to świadomie, aż się popłakałam ze wzruszenia. Tak leżałam po ciemku i się z nim bawiłam. Nie chciałam usnąć przed nim i zaczełam mu śpiewać kołysankę, AAAA kotki dwa, zna ją, bo z mężem często mu ją śpiewamy i…usnął. Kurcze, chyba tak dzis w nocy pierwszy raz poczułam się MAMĄ!!!!))))
Rano przy śniadaniu opowiedziałam wszystko mężowi, opieprzył mnie, że go nie obudziłam))))
, miałam kiedyś podobnie ale tylko przez kilka dni , jak przyłożyłam rękę do brzuszka to w tym miejscu mały się wypinał :-) teraz czasem jak się wypnie to zaczynam głaskać to miejsce i dopóki nie zniknie to masuje :-) i strasznie mnie to cieszy 
miran jeśli chcą żebyś została w szpitalu to na pewno nie po to żeby Ci zrobić krzywdę
tylko dla Twojego i dzidzi dobramartolinka ja też już się nie mogę doczekać aż w końcu normalnie będę mogła z moim mężem się nacieszyć sobą ;-)
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
royana wrocila
chyab w dwupaku jeszcze hehehe 
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
ciekawa jestem co u KasiK ja tam jej malutka sie miewa
R
rouż
Gość
Witam, witamroyana wrocilachyab w dwupaku jeszcze hehehe
![]()
Pewnie ze wrocilam
i to w dwupaku;-)

Mowilam, ze mi sie nie spieszy...ale nie wiem jak synkowi, hahaha

A teraz zaczynam czatac zaleglosci, a juz na watku gratulacyjnym doczytalam, ze duuuzo sie wydazylo

Witajcie mój kopmuter nadal szwankuje i nie mogę z Wami pisać bo przy biurku nie bardzo mogę iedzieć. Podaję nr sowjego gg 12126648 niech, któraś z Was się odezwie to wymienimy się telefonami, wtedy poinformuję jak urodzę
)
Czasem do Was zajrzę, ale nie dam rady nadrobić wszystkego. POZDRAWIAM WAS MAMUŚKI.
Czasem do Was zajrzę, ale nie dam rady nadrobić wszystkego. POZDRAWIAM WAS MAMUŚKI.
Dzień dobry !
Zaczynam sie stresować....wczoraj cały dzień trzymały mnie bóle...takie jakby miesiączkowe, w dole brzucha- jakby troche kolkowe, wiem ze oznaką porodu są skurcze, reg- a tu skurczów nie czułam tylko te bóle-ale caaaały dzien i przy kazdym ruchu czy zmianie pozycji, aż sie popłakałam.
Dzis to samo i zadzwoniłam do położnej, ona mi mowi ze to moze byc juz poród bo każdy inaczej sie moze zaczynać...
poniewaz nie czuje reg skurczów ani wody mi nie odchodzą- to na spokojnie dzis jeszcze nigdzie nie bede leciała na łeb na szyję tylko podjade pod wieczór na KTG aby sprawdzic jak maleństwo i czy skurcze macicy są widoczne na zapisie...
Boje sie ze to jednak juz pocz porodu....
Zaczynam sie stresować....wczoraj cały dzień trzymały mnie bóle...takie jakby miesiączkowe, w dole brzucha- jakby troche kolkowe, wiem ze oznaką porodu są skurcze, reg- a tu skurczów nie czułam tylko te bóle-ale caaaały dzien i przy kazdym ruchu czy zmianie pozycji, aż sie popłakałam.
Dzis to samo i zadzwoniłam do położnej, ona mi mowi ze to moze byc juz poród bo każdy inaczej sie moze zaczynać...
poniewaz nie czuje reg skurczów ani wody mi nie odchodzą- to na spokojnie dzis jeszcze nigdzie nie bede leciała na łeb na szyję tylko podjade pod wieczór na KTG aby sprawdzic jak maleństwo i czy skurcze macicy są widoczne na zapisie...
Boje sie ze to jednak juz pocz porodu....
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
oki napiszę do Ciebie jeśli chcesz

reklama
cześć mamuski
miran ty się nie przejmuj. Współczuje ci Twoich przeżyć. Wiem że cesarka to u ciebie dodatkowe koszty ale jak trzeba to nic na to nie poradzisz. Daj znać jak po wizycie.
Mój M też odlicza dni do 38 tc żebyśmy mogli się sobą nacieszyć
) a przecież my z seksu zrezygnowaliśmy dopiero 6 tygodni temu
)
miran ty się nie przejmuj. Współczuje ci Twoich przeżyć. Wiem że cesarka to u ciebie dodatkowe koszty ale jak trzeba to nic na to nie poradzisz. Daj znać jak po wizycie.
Mój M też odlicza dni do 38 tc żebyśmy mogli się sobą nacieszyć