reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

heloł :) mój mały się obrócił wreszcie! byliśmy u doktorka niedawno. Wagę ma idealną, 30 tydzień i ma 1933 gramy, prawie 2 kilo :)) pytałam czym on tak po prawej stronie wypycha, okazało się że pupcią :)) moge mu już klapsiki dawać jak bedzie niegrzeczny hiihihih :)) ciesze sie że nie bede miała tej cesarki.
Gratulacje swietnych wiesci slodziutkie pupcia sie wypina hihi !!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Brawo:-) No ja mam nadzieję, że moja Myszka skoro teraz jest główką w dół to już się nie obróci inaczej, ale ginka mówi, że taki psikus też się może niestety wydarzyć.

to mój dżin powiedział że jak sie już obrócił głową w dół, to już nie może wrócić do poprzedniej pozycji. Widzisz, co lekarz to inaczej mówi..

to mój dżin powiedział że jak sie już obrócił głową w dół, to już nie może wrócić do poprzedniej pozycji. Widzisz, co lekarz to inaczej mówi..
Moja ponoć ma jeszcze dużo miejsca. No ale skoro przyjaciółki synuś to sorry za wyrażenie pulpetuś był przy narodzinach, prawie 4kg żywej wagi i obrócił się główką w dół dopiero w 37tc to jakieś manewry dzieciaczki jeszcze potrafią zrobić.

Heh oby oby... Mój już ma breche ze mnie jak schodzę z łóżka, najpierw jedna noga potem druga, przesuwam tyłek, potem plecy i zsuwam się:-D

Ten opis kojarzy mi się ze schodzeniem z łóżka szpitalnego po porodzie z nacięciem krocza. Tak mnie instruowała położna żebym robiła, aby szwy nie poszły.
A propos koszul, ja rodziłam w CZMP w Łodzi i wogóle nie miałam swoich, i na poród i po dostawałam szpitalną, codziennie nową, mogłam też poprosić jak mocno zaplamiłam o drugą w ciągu dnia.

zaszalałyście dziewczyny!
no nawet jednego popołudnia nadrobić nie mogę!
dziękuje bardzo za wszystkie życzenia.
dziecko moje pochwałę zebrało w przedszkolu za piękną recytację wierszyka i super grzeczność! jestem w szoku, bo o wierszyku nic nie wiedziałam, a ona po prostu pamiętała, bo przecież dwa tygodnie w domu była i ja żadnego wierszyka nie słyszałam. dumna jestem że hej!:-)

moje dziecko ułożone w poprzek i plecami do zewnątrz, z prawej strony ma główkę, a ja mam kwadratowy brzuch :-D. przez to ułożenie też jest bardzo ciężko uchwytna na ktg. ostatnio położna dobre parę minut szukała serducha. a właśnie ostatnio już miałam pełny 30minutowy zapis ktg. serduszko bije bardzo dobrze między 120 a 160 więc idealnie jak normy mówią.mam nadzieję, że już niedługo się ustawi właściwie. choć Rozalka to zwlekała do końca prawie.

dobra jakoś postaram się nadrobić zaległosci.

reklama
I jaki z tego morał ? " nie czytajcie zbyt madrych ksiazek" hahahahahahah

Ja tam lubie i jem od czasu do czasu oooo ! jak juz jem to nie jedna bule ale 3 na raz i jestem szczesliwa :) wlansie teraz bym zjadla mniam :szok:

hi hi hi najlepiej za dużo nie czytać na różne tematy ;-);-);-) ale czy czytałabym czy nie jakoś mi poprostu nie smakuje i tyle...ja już coś obrzydliwego jem to kfc :tak:

Do góry