reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Ten opis kojarzy mi się ze schodzeniem z łóżka szpitalnego po porodzie z nacięciem krocza. Tak mnie instruowała położna żebym robiła, aby szwy nie poszły.
A propos koszul, ja rodziłam w CZMP w Łodzi i wogóle nie miałam swoich, i na poród i po dostawałam szpitalną, codziennie nową, mogłam też poprosić jak mocno zaplamiłam o drugą w ciągu dnia.

no to fajnie ja wlasnie tam mam zamiar sie rozpakowac
mam nadzieje ze masz w miare miłe wspomnienia z porodu w CZMP ?

wróciłam na chwilkę a tu tyle czytania że szokkk:) Narobiłyście mi ochoty na kfc:))) Nie jem tego często ale jak mnie napadnie to 2 twistery wciągam jak nic:))) wydaje mi się że kfc nie jest jeszcze takie złe mc chociaż na niego też się czasem skuszę:) a to takie drobne grzeszki hihi

Hehe:-) Wiedziałam, że się przerazisz:-) Ale prócz Ciebie jeszcze miałam na myśli Kasiekk, ale lepiej żebyście obie pięknie do 38tc dometkowały, ale liczę, że się uda każdej z nas, nawet mamusie bliźniaczek daleko dojdą:-)
no ja sie moge wczesniej rozpakowac i nie bede zla na nikogo..
ale wczesnie tzn z rozsadkiem czyli od 37 tygodnia:-D

moja gin też mi pow. że już nie zmieni pozycji. no ale kto to wie?:eek: te nasze dzieciaczki są nieobliczalne :-D:-D:-D
Tego nie można być pewnym, ja się przekonałam właśnie na przykładzie mojej przyjaciółki. Już miała zaplanowaną cesarkę bo dzidzia była w poprzek a tu proszę, Mały w 37tc się obrócił główką w dół.

Głodna się robię a nawet nie wiem na co mam smaka..:) Coś zacznę i nie skończę. Tak dziś mam. Prócz Łaciatej bo wrąbałam całą:p Nic dziwnego, że potem Mała szalała jak na tańcach:)

Coraz bardziej mnie kusi poród w wannie. A jakie mogą być przeciwwskazania?

Głodna się robię a nawet nie wiem na co mam smaka..:) Coś zacznę i nie skończę. Tak dziś mam. Prócz Łaciatej bo wrąbałam całą:p Nic dziwnego, że potem Mała szalała jak na tańcach:)

Coraz bardziej mnie kusi poród w wannie. A jakie mogą być przeciwwskazania?
Co do przeciwskazań to nie bardzo wiem bo sie jeszcze nie pytałam lekarza ale na pewno przy jakiejs infekcji grzybiczej odpada. No i musi być z Tobą partner żebyś się w tej wannie nie slizgała. Aha, i co ważne poród nie może trwać długo- po jakimś tam czasie w wodzie cofa sie akcja porodowa. Znajoma która urodziła w naszym szpitalu własnie w wannie mówiła o 40 minutach- na samym końcu lekarz juz ją nieźle poganiał;-)Mówiła że była wykończona a tu jej się czas kończył, hihi. No ale tyle wiem ile ona mi powiedziała więc nie są to pewne informacje

Georgina -och ja dziś też tak mam że mam na coś ochotę a jak zacznę jeść to już ochota na coś innego:)))
np. do południa miałam ochotę na mielone,więc zaczęłam robić niby na obiad ale jak usmażyłam to od razu jednego zjadłam i na obiad juz nie miałam ochoty ale smak mi się zrobił na ogórkową więc zrobiłam :) i już dwa duże kubanki wypiłam :)) a przed chwilą to kfc mi się marzyło ale moja połóweczka obrala pomarańczko wię zamiast twisterka cytruska wcięłam:))

reklama
Do góry