reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
no to czekam Patrysia na te foty
zaraz wgram na image i zobaczycie :-D
no kochana ten aparat to super prezent ja w zeszlym roku dostalam od meza na urodziny tez olympusa tylko e 520 digitalna lustrzanke , jest super tez tym bardziej , ze ja nim rowniez pracuje i sa piekne zdjecia
no ja narazie sie z nim oswajam i czytam instrukscje :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

tu Sewcio spuscil mi glowe :confused2:
pa1900297982512.jpg

tu chcialam sprawdzic jak wychodza zdjecia specjalne do fotek z jedzeniem (jablka sa brzydkie ale co tam)
pa1900538136546.jpg

a tu mlody po kapieli :-)
pa1900658312014.jpg

ide sobie zrobic 3 minuty
zaraz wracam :-D:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
nom mnie tez sie podoba tylko niektore nie wychodza tak fajnie - dopiero musze go wyczuc wiedziec kiedy i co zalaczyc ... zeby ladnie wychodzily dlatego juz drugi raz czytam instrukcje na spokojnie bo za ierwszym razem nic nie zrozumialam :sorry::sorry:
a ja zajadam winogrona :) i czas na ebay wejsc poogladac co nie co
ja juz winogronem sie chyba przezarlam... u nas ostatnio bardzo dobry byl w biedronce za 2.99 zl
buuuuu!!!!!:-( ja też chce taki aparat!!!!!:wściekła/y:
NIC na nastepną rocznice też chce taki!!!;-) tylko jeszcze trzeba tylee czekac!!!:-(
hehe ja roczmnice mam jutro.... (2 lata)
ale i tak aparat jest na raty :sorry: nie chcialam za gotowke... :confused2:

reklama
Do góry