reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
to ja już w ogóle nie mam szans na nadrobienie
wczoraj z mężem pojechaliśmy po łóżeczko do znajomej a dzisiaj je złożyliśmy
do tego doszło generalne przemeblowanie w sypialni
nie mam już siły na nic:-(

Dziewczyny zeszłam poniżej 40 dni:-D
zostało już tylko 39!!!!!

Zakupialm taka koszule identyczna tylko nie z tej aukcji ponad tydzien temu kase przelalam ,a koszuli nie ma ! :wściekła/y: poslalam grzecznego maila jak narazie z zapytaniem kiedy paczka zostanie nadana !bo jak narzie echo !
Koszula Firmy MUZZY Zakładana RÓŻOWA rozm. L (788619492) - Aukcje internetowe Allegro

Pokazuje mezowi koszule ze taka sobie kupilam rozmiar M a on do mnie ....eeee " nie za mala ?" Przegiol :-D

Do tej koszuli mam bialy szlafrok bom dostala od mamy i jeszcze tylko kapucie se zakupie i bedzie ok :)

ja dla siebie oprocz szlafroka musze wszystko jeszcze kupic ... ale jakos nie moge sie za to zabrac ... zostanie na listopad ...

Ja podawać sama od siebie nie będę na pewno, ale czy będzie potrzebny okaże się w praniu. Na pewno ze sobą wezmę;-)

ja to smoczek najpierw musialabym kupic a nie wiem jaki bedzie dobry ;( moze jakas rada ??

Co do koszuli to mam taka sama tylko zal mi jej do porodu bo napewno pozniej bede musiala wyrzucic.

Co do smoczkow to na szkole rodzenia mowili zeby wziasc a butelki to nie

do porodu to lepiej jakas stara i powyciagana zeby nie zal bylo ja potem wywalic !!! przynajmniej tak mi radzily dziewczyny ...
karolak moze niech ci ktos cos na ciuchach poszuka ... tam sie znajda jakies koszulki ktorych nie bedzie tak zal ...

pamietaj ze nie masz sie czym martwic to chyba normalny objaw ciazy:-)
ja ma takie dni ze widze juz koniec naszego zwiazku..choc nic sie nie dzieje:-Di placze ze chce do mamy:-D chociaz wiem ze nie ma powodu..
ale my czasami chyba tak musimy;-)

ja to chyba jakas dziwna jestem bo poza tesciowa ktora wqrwia mnie niezaleznie od tego czy jestem w ciazy czy nie, to nic mnie nie drazni ...

reklama
Troszkę mamy spięcia dziś z Moim. Nie może być wiecznie tak jak On chce. Wkurzył mnie na maxa dzisiaj.

A Maleńka jak cudnie się wierci w brzuszku, aż boli;D Ale to miły ból..:)

Do góry