reklama
A
AnOoLa88
Gość
jak bym miała nadrabiac to co nastukałyście jak mnie nie było.. to kolejny tydzien by mi zszedł na czytanie.. i takim sposobem byłabym tydzień do tyłu bo was sie nie da dogonić..bo musze zaczac sie rozgladac ...
matko zlota odkad wlaczylam kompa juz 11 stron nastukane !! dobrze ze nadrabiac musze tylko do 2016![]()
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
oj pzypuszczam ze tam nic takiego ciekawego nie znajdziesz..
bo cos mam wrazenie ze to dziwna rozmiarówka jest..
ciężko jest znaleźć stanik na nasze ciężarne cycuchy
tych rozmiarów 75 to w cholere jest.. ale 85 to już nie lada wyczyn ..
już byłam skłonna na targ iść ale udało mi się..![]()
ja chyba bede szukac rozmiaru 90 E!!!!!
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
jak bym miała nadrabiac to co nastukałyście jak mnie nie było.. to kolejny tydzien by mi zszedł na czytanie.. i takim sposobem byłabym tydzień do tyłu bo was sie nie da dogonić..![]()
dlatego staram sie jednoczesnie was nadrabiac i czytac na biezaco
G
Georgina
Gość
Ja jutro jadę porodówkę oglądać i o wsjo wypytać tak więc pędzę do łóżka a potem się podzielę informacjami ad mojego szpitala, itp. SŁODKICH BOBASKOWYCH SNÓW
a mnie cos spanie nie bierze. przynajmniej narazie
co do stanikow ja sie mieszcze w 80 tyle ze E/F a ciezko z takimi..... no ale za to nasi faceci jaka maja frajde.... moj co raz mnie musi gdzies tam smyrnac... chocby po bluzce... tak samo jest z tylkiem... a tego to ja nienawidze:-)
A
AnOoLa88
Gość
no jak tak sobie przypomne jak Cie widziałam wtedy to śmiem powątpiewać że weszłabyś w moje skromne 85Dja chyba bede szukac rozmiaru 90 E!!!!!

a powyżej 85 to żadnego rozmiaru tam nie było..
ot taki sklep z bielizną.. pożal się Boże..
A
AnOoLa88
Gość
haha ja się podłamałam tym dzisiaj - nie miseczką a tym obwodem pod cycuchamia mnie cos spanie nie bierze. przynajmniej narazieco do stanikow ja sie mieszcze w 80 tyle ze E/F a ciezko z takimi..... no ale za to nasi faceci jaka maja frajde.... moj co raz mnie musi gdzies tam smyrnac... chocby po bluzce... tak samo jest z tylkiem... a tego to ja nienawidze:-)

i sie pytam swojego czy tyłek też mi sie tak powiekszyl..
na co on i jego fachwe oko
'ta pupcia to sie niz nie zmieniła od czasu kiedy ja piewrszy raz dotknąłem'

mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
no jak tak sobie przypomne jak Cie widziałam wtedy to śmiem powątpiewać że weszłabyś w moje skromne 85D
a powyżej 85 to żadnego rozmiaru tam nie było..
ot taki sklep z bielizną.. pożal się Boże..
niezbyt mnie to bawi ...
reklama
A
AnOoLa88
Gość
szacuneczek.!dlatego staram sie jednoczesnie was nadrabiac i czytac na biezaco![]()
ja przez to wszystko nie miałam siły ani tu patrzeć..
no ale cóż problemy gonia problemy.. dzisiaj się kapnęliśmy że ktoś nam zawinął 100zł ..
oczywiscie winnych nie ma.. ;/