reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

polecam ta liste ... moze byloby trzeba ja troche zmodyfikowac ale jest ok:)

http://www.e-kubraczek.pl/all/pliki/wyprawka_dla_dziecka-www.e-kubraczek.pl.pdf

Dzieki Mea :) Wlasnie chyba z niej skorzystam bo kilka osob ja polecalo.

Ja dzis pojechalam obejrzec wozek na ktory sie zdecydowalam bo wygladal fajnie, z opisu wynikalo ze spelnia moje wszystkie wymagania i byla rewelacyjna promocja w jednym sklepie internetowym. I go zobaczylam i to MASAKRA :eek: jakas nie wozek. Caly wieczor sie ciesze ze go nie zamowilam

reklama
chyba dzis do spania zdejme gacie :):):):)) tak mi niwygodnie ze szok... gdzies mnie piluja obcieraja i wogole...... :)):) gorzej jak mnie moj na spiocha wezmie bo pomysli ze to jakas prowokacja :):):):)):)

Dzieki Mea :) Wlasnie chyba z niej skorzystam bo kilka osob ja polecalo.

Ja dzis pojechalam obejrzec wozek na ktory sie zdecydowalam bo wygladal fajnie, z opisu wynikalo ze spelnia moje wszystkie wymagania i byla rewelacyjna promocja w jednym sklepie internetowym. I go zobaczylam i to MASAKRA :eek: jakas nie wozek. Caly wieczor sie ciesze ze go nie zamowilam

a to jakis konkretny model ?? wrzuc na watek "polecam odradzam" i opisz ... moze komus sie ten opis przyda :D

jaka nieforemna ... szczupla i biusciasta :D jak do tego wysoka to niezle musisz wygladac :)

No właśnie nie! Jestem mała i do tego okrągła tylko mam strasznie wąsko pod biustem całe życie :) Taka ze mnie klepsydra:p Oj ile ja bym dała za 175 cm wzrostu! :)

TFU TFU TFU...:0 zylki widac ale rozstepow nie ma...... (ze sie powtorze tfu .. tfu) chyba bym sie calkiem zalamala.... wtedy moj J juz nagiej w swietle dziennym by mnie nie zobaczyl..... a nawet polnagiej...... i tak sie boje co to bedzie po porodzie,......
hehe mój mężuś ostatnio taki zadowolony z siebie z uśmiechem odkrywcy powiedział - "ale masz rozstępy pod pępkiem! " (żyłam szczęśliwsza jak o tym nie wiedziałam) , no i teraz już właśnie nie paraduje tak jak wcześniej w stroju Ewy :(

Ostatnia edycja:
eee tam ja zawsze spie w samej koszulce :D

ja teoretycznie tez wole bez.... ale jak spie nie kontroluje czy mam tylek zakryty czy nie.... a jak juz kiedys mowilam moja tesciowa ma tendencje do wpadania bez pukania juz od rana a nie chcialabym zeby moj tylek ogladala.... to by dopiero miala o czym gadac ze to niemoralne i nie po katolicku(dla niej wszystko jest nie po kosciolkowemu)......

a to jakis konkretny model ?? wrzuc na watek "polecam odradzam" i opisz ... moze komus sie ten opis przyda :D

Moge wrzucic ale mysle ze one sa sprzedawane glownie na rynku angielskim. Na polskich stronach ich nie spotkalam. Ogolnie jakos te wozki tutaj jakos do mnie nie przemawiaja :no: Teraz juz wiem ze jak jest jakas atrakcyjna przecena to trzeba sie im przyjrzec dwa razy.

ja teoretycznie tez wole bez.... ale jak spie nie kontroluje czy mam tylek zakryty czy nie.... a jak juz kiedys mowilam moja tesciowa ma tendencje do wpadania bez pukania juz od rana a nie chcialabym zeby moj tylek ogladala.... to by dopiero miala o czym gadac ze to niemoralne i nie po katolicku(dla niej wszystko jest nie po kosciolkowemu)......

ja bym jej kiedys pierdla przed nosem to moze by sie baba nauczyla !!! jezzzu jak mozna wpadac do pokoju/sypialni mlodych malzonkow !!!

Ja jezeli bede mogla rodzic naturalnie zastanawiam sie nad prywatna klinika w Lubinie ...koszt calgo porodu to 1500 zł i w tym jest wlasna sala porodowa ,wlasny pokoj ,lazienka wlasna i wanna do porodu w wodzie !!! Maz moze byc przez 24 h na dobe ,wogole pomieszczenia jak w domku wszystko tam jest !I to sa koszta za caly pobyt w klinice ,wiec nie duzoooo !
Ale wciaz mysle nad tym intensywnie ! jezeli cesarka bedzie za nic nie bede placic i urodze w pobliskim szpitalu i tyle !

jak tak czytam to bym sie moze na taki komforcik skusila ale nie mam takiej kliniki w okolicy a krakow za daleko ... zostana mi stare dobre rydy :)

reklama
Mój też kiedyś o tym pobąkiwał, ale chyba na tym się skończy. Ale chce jakąś baterię słoneczną na dachu montować w przyszłym roku.. nie znam się. I nie wiem czy to dalej aktualne hehe.

marzenie mojego meza w nowym domu: studnia lub jak sie nie uda to chociaz zbiornik na deszczowke, solar, i kociol weglowy z podajnikiem ... do tego rekuperator i bankructwo murowane !!!

Do góry