asienka_r
mama Ani i Gabrysi
W Dublinie tez nie dają BCG od razu po urodzeniu:-), trzeba się umówić. Przynajmniej w Rotunda Hospital tak jest. My mamy w piątek w Swords, czyli w zależności od miejsca zamieszkania.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam.
Ja też sobie wczoraj pośpiewałam przy goleniu nóżek
Nogi woskiem,jak nogi,ale znam dziewczyny co sobie paszki i bikini woskiem golą
Lece zobaczyc co dzieciaki robią ;-)
Mamo Ady możesz wkleic filmik z kociakami?
Musiało to zabawnie wyglądac
U nas Mila szaleje razem z chłopcami.Choc ostatnio się gniewam na nią bo fanca,francuski piesek nie wyjdzie na trawkę jak jest mokra.I muszę ją na siłę wyciągac bo najchętniej by się załatwiła na betone
Ja też bym wstydziła się bikini pokazac,pamiętam raz rozebrałam się przed kosmetyczką jak do swojego ślubu pryskała mnie opalaczem w sprayu.Miałam na sobie tylko stringi z celulozy bodajże
No ale czego się nie robi dla ślubu
.
Nudzić to się nudzęAgusik78-biedactwo...Faktycznie Ty się kobitko musisz nudzić,skoro taką radość skypowanie Ci daje![]()
U nas też się wypogodziło.Jednak suszarka bębnowa wygrywa.
Lubiczanko a na co miała Dadzia szczepienie?
Dostała szczepienie o nazwie Act-HIB s.A6221-1.
Agusik78-oj znam ja ten koszmar...Najczęściej jednak ja się nie ukrywam.Poprostu gdy dzwoni ktoś,z kim nie za bardzo mam ochotę pogawędzić nie odbieram i kiedyś tam przy okazji tłumaczę,że miałam włączony komputer,ale mnie nie było![]()
Ja tez tak chce, znaczy moze nie wszystko bomam bardzo duzo rzeczy ale takie malusienkie spioszki,skarpeteczki,przeciez trzeba cos nowego kupic.. ech jeszcze troszke,jescze troszke,jeszcze tydzien i ciut i moze sie cos rozwinieWitam wszystkie panie:-)
Ale Irlandia dziś płacze![]()
![]()
Dobrze,że koleżanka w Polsce akurat siedzi z chorym dzieckiem w domu to mam co robić-GG,Skype
Zaraz się za obiadek biorę...
Chciałam zauważyć,ze zdążył jednak przed godziną 23:30!
A wózeczek cacy,ja też chcę wózeczek kupowaći łóżeczko i inne takie...Bo niedługo zwariuję!![]()
![]()