reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Czesc Dziewczyny:-)

Moje maluchy sa naprawde zadziwiajace, az lekarka sie dziwi. Nie potrzebuja juz wsparcia oddechowego, radza sobie same, choc nadal zdarzaja im sie bezdechy:-(

Przytyły Amelcia wazy juz 1005g!!!!!!!:-) A Nastusia 1190g!!!:-)
Naszczescie Amelka poradzila sobie z anemia i chyba juz moge zapomniec o ponownym przetaczaniu krwi:tak:

Sa bardzo ruchliwe i uwielbiaja sie przytulac;-)
nie ma to jak przeczytac tak wspaniale wiesci:-) ciesze sie bardzo razem z wami i mam nadzieje ze z dnia na dzien bedzie coraz lepiej. trzymam mocno kciuki;-)

reklama
Cześć kobietki :-)
Od razu się przyznaję, że jeszcze nie nadrobiłam zaległości z wczoraj :sorry:
jutka bardzo się cieszę, że dziewczynki rosną i są coraz silniejsze... Buziaki dla nich :biggrin2:
Ja po wczorajszej wizycie u lekarza nie mam niestety zbyt dobrych wieści :-( Z młodym jest wszystko ok, waży 2200g... ale napiera mi na szyjkę i muszę leżeć z pupą do góry. Ginka powiedziała, że jak dalej będę się tak eksploatowała to mi nie zagwarantuje, że za 2 dni nie urodzę :shocked2: Zdziwiłam się bardzo, bo prawie całą ciążę super przechodziłam a tu teraz taki klops :wściekła/y: Dostałam zwolnienie do następnej wizyty, więc teraz może nie będę miała tyle zaległości na forum ;-)
Mam pytanie, czy jak któraś z was musi leżeć z pupą do góry to wogóle nigdzie nie wychodzicie? I ile tych poduch podkładacie pod poślady?

uuu piekna waga dzidziusia:-)
ja tez leze, jednak mi kazali na boku z podgietymi nogami, tak zeby ne naciagac macicy wiec pod pupe nic nie wkladam brzuch zwisa na bok i nie ma ucisku na szyjke...
ciesz sie ze prawie cala ciaze przechodzilas:-) ja zaczelam miec problemy w 14/15 tc...

To widzę, że masz podobnego. Artur jest ok dla innych dopóki nie nadepną mu na odscisk wtedy to dla innych staje się okropny. No po prostu walczy o swoje
moj niestety taki nie jest, jak ktos mu zajdzie za skore to go olewa, nie umie sie zemscic, a ja tak bardzo lubie i czasami go do tego namawiam ale niestety nie jest latwo:-D

z piachy mu !!! co se bedziesz zalowac !! jak po polsku nie rozumie to ty przynajmniej mu to po mesku wytlumaczysz :)
ja to takich ludzi nie umiem scierpiec ... przebrzydle i przebiegle zmije !!
Hihi Mea Ty bys mi sie przydala jak bys mu wysadzila to by rok na statku potulnie siedzial!!! Tacy ludzie to i tak predzej czy pozniej za swoje grzeszki zaplaca a niestety tacy sa wokol nas i beda. Dobrze ze my takie nie jestesmy :)

reklama
To widzę, że masz podobnego. Artur jest ok dla innych dopóki nie nadepną mu na odscisk wtedy to dla innych staje się okropny. No po prostu walczy o swoje
moj niestety taki nie jest, jak ktos mu zajdzie za skore to go olewa, nie umie sie zemscic, a ja tak bardzo lubie i czasami go do tego namawiam ale niestety nie jest latwo:-D

Do góry