nie ma to jak przeczytac tak wspaniale wiesci:-) ciesze sie bardzo razem z wami i mam nadzieje ze z dnia na dzien bedzie coraz lepiej. trzymam mocno kciuki;-)Czesc Dziewczyny:-)
Moje maluchy sa naprawde zadziwiajace, az lekarka sie dziwi. Nie potrzebuja juz wsparcia oddechowego, radza sobie same, choc nadal zdarzaja im sie bezdechy:-(
Przytyły Amelcia wazy juz 1005g!!!!!!!:-) A Nastusia 1190g!!!:-)
Naszczescie Amelka poradzila sobie z anemia i chyba juz moge zapomniec o ponownym przetaczaniu krwi
Sa bardzo ruchliwe i uwielbiaja sie przytulac;-)
reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
a ja sobie szykuje legowisko z lapkiem w zasiegu reki 
Cześć kobietki :-)
Od razu się przyznaję, że jeszcze nie nadrobiłam zaległości z wczoraj
jutka bardzo się cieszę, że dziewczynki rosną i są coraz silniejsze... Buziaki dla nich
Ja po wczorajszej wizycie u lekarza nie mam niestety zbyt dobrych wieści :-( Z młodym jest wszystko ok, waży 2200g... ale napiera mi na szyjkę i muszę leżeć z pupą do góry. Ginka powiedziała, że jak dalej będę się tak eksploatowała to mi nie zagwarantuje, że za 2 dni nie urodzęZdziwiłam się bardzo, bo prawie całą ciążę super przechodziłam a tu teraz taki klops
Dostałam zwolnienie do następnej wizyty, więc teraz może nie będę miała tyle zaległości na forum ;-)
Mam pytanie, czy jak któraś z was musi leżeć z pupą do góry to wogóle nigdzie nie wychodzicie? I ile tych poduch podkładacie pod poślady?
uuu piekna waga dzidziusia:-)
ja tez leze, jednak mi kazali na boku z podgietymi nogami, tak zeby ne naciagac macicy wiec pod pupe nic nie wkladam brzuch zwisa na bok i nie ma ucisku na szyjke...
ciesz sie ze prawie cala ciaze przechodzilas:-) ja zaczelam miec problemy w 14/15 tc...
Pauluś89
Grudzień 2009
To widzę, że masz podobnego. Artur jest ok dla innych dopóki nie nadepną mu na odscisk wtedy to dla innych staje się okropny. No po prostu walczy o swoje
W
wika_20
Gość
i fasolka po bretonsku skonczona mnaimmmm :-)

moj niestety taki nie jest, jak ktos mu zajdzie za skore to go olewa, nie umie sie zemscic, a ja tak bardzo lubie i czasami go do tego namawiam ale niestety nie jest latwoTo widzę, że masz podobnego. Artur jest ok dla innych dopóki nie nadepną mu na odscisk wtedy to dla innych staje się okropny. No po prostu walczy o swoje

karnitynka1982
Fanka BB :)
Hihi Mea Ty bys mi sie przydala jak bys mu wysadzila to by rok na statku potulnie siedzial!!! Tacy ludzie to i tak predzej czy pozniej za swoje grzeszki zaplaca a niestety tacy sa wokol nas i beda. Dobrze ze my takie nie jestesmyz piachy mu !!! co se bedziesz zalowac !! jak po polsku nie rozumie to ty przynajmniej mu to po mesku wytlumaczysz
ja to takich ludzi nie umiem scierpiec ... przebrzydle i przebiegle zmije !!
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
i fasolka po bretonsku skonczona mnaimmmm :-)![]()
ja tez lubie fasolke ale jak sobie potem pomysle o zagazowanym brzuchu to wole nie ryzykowac !!!
a od rana chodzi za mna terazmisiu ... ale nie mam serka ... chyba jutro kupie i zrobie conieco
reklama
moj niestety taki nie jest, jak ktos mu zajdzie za skore to go olewa, nie umie sie zemscic, a ja tak bardzo lubie i czasami go do tego namawiam ale niestety nie jest latwoTo widzę, że masz podobnego. Artur jest ok dla innych dopóki nie nadepną mu na odscisk wtedy to dla innych staje się okropny. No po prostu walczy o swoje