Chérie
Mama Danielka
176 cmA ile masz dokładnie wzrostu???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
176 cmA ile masz dokładnie wzrostu???
Ojjj a ja już miałam mmnóstwo snówWitam Kochane,
wiecie co mi się dzisiaj śniło, że dostałam smsa , że MEA urodziła :-):-):-)
i że pojechałam do niej, żeby zobaczyć ją i dziecko -:-):-):-):-):-)
mieszkam na drugim końcu Polski , w Szczecinie
I był to PIERWSZY sen w którym pojawiła się temat ciąży i dziecka, do tej pory ani razu nie śniła mi się ciąża, poród ani nowa córeczka, ( już bałam się, że ze mną coś nie tak)
a widok Mei w szpitalu mam do tej pory jak żywy przed oczami:-):-):-):-):-)
Gratuluję, dodam, że nie było żadnych komplikacji i byłyście z córeczką szczęśliwe :-):-):-)

a ile masz wzrostu??
ja mam 180 i nie narzekalam jak wazylam 51kg najlepiej sie czulam;-)
przed ciaza 59 i wtedy juz nie bylo tak dobrze...
ale nigdy sie nie glodzilam tylko chodzilam na silownie cwiczylam i jadlospis mi ukladal trener...

Ja 172 a chciałabym ważyć jakieś 60kg albo mniej... marzenia one nic nie kosztują176 cm

i wmawiam sobie, że pomagam Młodej poznawać klasykę poezji śpiewanej 
czy któraś z Was ćwiczy te mięśnie Kegla ? niby wtedy szyjka się elastyczniejsza staje i lepiej przy porodzie, chociaż przed nacięciem nic raczej nie uchroni. Ale wolę być nacięta i zszyta "rutynowo" niż pęknąć nie wiadomo na jaką skalę, to dopiero musi być ból i ciężkie gojenie..

Rany, ale babsztyla spotkaliscie na swojej drodze. Ale powiem Ci, ze nam kiedy tez cos takiego sie przytrafiloLudzie potrafia byc naprawde wredni i nieuczciwi:-(
Mojemu dziecku się dzisiaj zachciało wychodzić
to chyba przez to łóżeczko
ale w drodze do szpitala nie było mi do śmiechu![]()

Ja 172 a chciałabym ważyć jakieś 60kg albo mniej... marzenia one nic nie kosztują![]()
wspolczuje zona mojego brata jest anorektyczka i widac ze chce wyjsc z tego ale sie nie da tak prosto..;/a widzisz, ja miałam okres tabletek przeczyszczających i palców w gardło - ważyłam 50 kg przy wzroście 176 cm i wyglądałam jak kościotrup niestety. to mnie dokarmiali i brałam hormony na przyrost masy. i z 50 kg w 7 lat się zrobiło 80![]()
Wiem wiem jeszcze pamiętam jak to było jak sobie tamta dietę zrobiłam-krew z nosa i zawroty głowywierz mi Kochana, że czasem lepiej kilka kg być na plusie niż mieć niedowagę.
no ale też chce pokazać teściowej, że potrafię bo mi już gada jaka ja gruba jestem