cześć Dziewczynki:-) widzę, że coś dzieciaczki chorują ostatnio - może jakiś wirus w powietrzu
Didi - super fryzurka;-) ja czekam cierpliwie na wyjazd do PL i wtedy będę szaleć
Agusik - fajne emotikony
MartaF - i w końcu się doczekałaś wózeczka - fajnie wygląda;-) no ale tych problemów z babą to ci nie zazdroszczę :-( nawrzucaj jej trochę - może nic ci nie zrobią, bo powiesz, że to wina hormonów
mama Ady - moja koleżanka też zapomniała, że paszport synka się skończył i kupiła bilety do PL
zadzwoniła do ambasady, a panie powiedziały, że nic się nie da zrobić. w końcu uprosiła rozmowę z konsulem i dostanie paszport tydzień przed wylotem;-)
a tak poza tym, to byliśmy dzisiaj na pierwszym szczepieniu :-( moje dziecię zniosło to nienajgorzej
troszkę popłakał przy wstrzykiwaniu, ale po minucie był już spokojny. teraz sobie śpi, chociaż tak troszkę niespokojnie. mam nadzieję, że nie będzie gorączkował...
no i ciągle czekamy na paszport...

Didi - super fryzurka;-) ja czekam cierpliwie na wyjazd do PL i wtedy będę szaleć

Agusik - fajne emotikony

MartaF - i w końcu się doczekałaś wózeczka - fajnie wygląda;-) no ale tych problemów z babą to ci nie zazdroszczę :-( nawrzucaj jej trochę - może nic ci nie zrobią, bo powiesz, że to wina hormonów

mama Ady - moja koleżanka też zapomniała, że paszport synka się skończył i kupiła bilety do PL

a tak poza tym, to byliśmy dzisiaj na pierwszym szczepieniu :-( moje dziecię zniosło to nienajgorzej

no i ciągle czekamy na paszport...