reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

nie róbcie mi smaka:tak:
moja mam robi taki pyszny barszczyk biały z prawdziwków z uszkami...

Biały barszczyk na Boże Narodzenie i jeszcze z uszkami - mieszkasz chyba na przeciwnym końcu Polski niż ja. U mnie biały barszcz z białą kiełbasą je się na wielkanoc, a na wigilie barszcz czerwony z uszkami i pierogi z kapustą i grzybami. Uwielbiam je i ......:-:)-:)-:)-:)-(

reklama
Biały barszczyk na Boże Narodzenie i jeszcze z uszkami - mieszkasz chyba na przeciwnym końcu Polski niż ja. U mnie biały barszcz z białą kiełbasą je się na wielkanoc, a na wigilie barszcz czerwony z uszkami i pierogi z kapustą i grzybami. Uwielbiam je i ......:-:)-:)-:)-:)-(

u mnie tez czerwony i musowo z uszkami :D

laski a podpowiedzcie mi co szybkiego moge zrobic na obiad w sobote ale takiego zeby dzieciaczek 3 letni sie najadl ?? nie mam wogole koncepcji ...

musiałabyś tego spróbować
najpierw kilka tygodni wcześniej moja mama robi zakwas czy coś takiego jak do żuru
to jest pyszne-smak i zapach prawdziweczków bije wszystko na łeb
a taki zwykły biały z kiełbasą to też jemy na wielkanoc:-D
kasierekkrk-ja też czekam na przepis:tak:

u mnie tez czerwony i musowo z uszkami :D

laski a podpowiedzcie mi co szybkiego moge zrobic na obiad w sobote ale takiego zeby dzieciaczek 3 letni sie najadl ?? nie mam wogole koncepcji ...

to zależy od dziecka, jedna są mięsożerne i klasyczny obiad z mięsem, z kotletami z piersi itp będzie ok- tak jadał i jada mój synek, ale z tego co się orientuję to wiele dzieci jest mącznych i słodkich, czyli naleśniki, racuchy , pierogi na słodko.

laurka jest raczej mięsożerna ... a i tesciowa mi mowila ze kasia zabierze jej z domu zupke wiec nie musze sie martwic ... wiec zrobie zapiekanke meksykanska i bedzie gites :)

oprocz tego upieke dwa ciasta zeby bylo do kawy :) i juz chyba nawet wiem jakie :) cytrynowe i tasiemca :D
a na niedziele slaski obiadek :D

Biorę fenoterol 4 razy dziennie a i tak godzinę przed i po wzięciu nie działa i jak np. muszę wstać wtedy siku to odrazu mam skurcze :-(
Czyli działa jakieś 4 godziny??
Jak jest z tym u was?
Siur i do wyra, buźki.
A miałam usg. Młody zdrowy. Ma 1.364 mały trochu a ja schudłam 1 kg:confused2:

u mnie też krótko działa...
ja godzinę temu wróciłam z zakupów z potwornymi bolesnymi skurczami. od razu nadprogramowo nospa (bo dziennie i tak biorę 3) i do łóżka. przyjechali moi rodzice w tym czasie oglądnąć meble, które nam łaskawie skończyli no i miałam opieprz... mama przejęta strasznie, ale wredna małpa powiedziała, że jutro podejdzie na ginekologię (w sumie ma tylko wejść piętro wyżej) i poprosi mojego gina o skierowanie do szpitala... :confused2::confused2::confused2:

reklama
Do góry