reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

O nie ale sie usmialam z tymi chlopami Daffodill dobrze ze Ci przyniosl pol kg a nie 30 bo by dopiero bylo haha ale musze Ci powiedziec ze moj jak idzie na zakupy to tez wyda 2 razy wiecej niz ja bo jakos same najdrozsze rzeczy wybiera nie wiem jak on to robi wole chodzic sama.
Mea Twoj tez jest poza konkurencja no ale ma taka babke w domu to zyc nie umierac hihi

reklama
Dagmar kurde ja to nie wiem co Ci poradzic oprocz tego zebys moze zadzwonila do ginekologa albo sie przejechala do szpitala jak sie bardzo zle czujesz biedna jestes ale dasz rade. Poszukam czegos na allegro jak znajde to wkleje linka.

Czy któraś z Was zna gin. Jacka Janika? Bo do niego wybieram się na 3D a nawet go nie znam. Wiem tylko, że robi 3D w Tychach, Katowicach, Rudzie Śląskiej. Tzn generalnie jest tam gin.-poł. W necie jest w rankingach wszystkich, ale szkoda, że nie ma go w opiniach o lekarzach albo ja źle szukałam.

Czesc laseczki padam na ryjek :))) Pojechalam z rana do urzedu sie podpisac i oczywiscie mialam pecha bo tramwaj ktorym jechalam walnal w auto ktore stalo na torach na szczescie nic sie nie stalo nikomu ale czekalismy pol godziny na policje;/ W urzedzie powiedzialam ze jestem w ciazy ale normalnie babka mi kazala podpisac ze jestem zdolna do pracy hehe bo i tak mnie nikt nie przyjmie a tak mi sie nie liczy jako zwolnienie bo po 3 miesiacach zwolnienia lekarskiego wyrejestrowuja ludzi z urzedu nowe prawo takie wlasnie moj tata go doswiadczyl biedny lezal w szpitalu mial 2 operacje pozniej chemie itd a oni mu pismo wyslali ze go wyrejestrowali chociaz sie podpisywal bo za dlugo byl na zwolnieniiu i ubezpieczenie diabli wzieli dobrze ze mama go wziela na siebie a teraz mu rente zalatwilismy po wieluuuu trudach. No wiec poszlam butow szukac ale przeciez nie ma nigdzie numeru mojego 40 a ja teraz 41 szukam bo w 40 nie wchodze i dupa ale za to kupilam 2 super swetry dlugie golfy milusie jeden ciemny fiolet z dlugim rekawem drugi taki jakby grnatowy czy cosik tez golfik ale z krotkim rekawkiem wiec mam juz cala garderobe oprocz tych butow nic juz nie kupuje na zime bo i po co :) NO i stanik musze sobie kurka kupic ale przeciez nigdzie tez nie ma na mnie rozmiaru toz to jakas paranoja jest bede chyba musiala kupic za 100 zl bo co zrobic;/ Zjadlam 2 hot dogi ale takie domowe bo innych nie jadam z paroweczek jedynek moje ulubione i was nadrabiam:) A zaraz chyba wyjme troche ciasteczek z zamrazarki bo ostatnio upieklam ale nie dalam rady zjesc to zamrozilam ciekawe czy dobre beda :)

zabiegana dziś jesteś...odpocznij trochę:-) ja pilnuje dziś synka mojej siostry jest słodki jak narazie spi to mam wolną chwilkę :-) a jak ciasteczka dobre?...narobiłaś mi smaku:-D a wszystkie zapasy wyczerpane;)

reklama
bylam z moja mami na zakupach ... uwielbiam z nia kupowac bo ona to wszystko mi mowi ze jest potrzebne :D

ale skonana jestem maksymalnie ... plecy mnie bola, ledwo sie na nogach trzymam a ciasto jak nie zrobione tak nie ma ... musze sie sprezyc, zjesc obiada i zabrac za robote ... tym czasem poczytam coscie nastukaly :) i tak jest niezle bo tylko kilka stron do nadrobienia :)

Do góry