Czesc laseczki padam na ryjek

)) Pojechalam z rana do urzedu sie podpisac i oczywiscie mialam pecha bo tramwaj ktorym jechalam walnal w auto ktore stalo na torach na szczescie nic sie nie stalo nikomu ale czekalismy pol godziny na policje;/ W urzedzie powiedzialam ze jestem w ciazy ale normalnie babka mi kazala podpisac ze jestem zdolna do pracy hehe bo i tak mnie nikt nie przyjmie a tak mi sie nie liczy jako zwolnienie bo po 3 miesiacach zwolnienia lekarskiego wyrejestrowuja ludzi z urzedu nowe prawo takie wlasnie moj tata go doswiadczyl biedny lezal w szpitalu mial 2 operacje pozniej chemie itd a oni mu pismo wyslali ze go wyrejestrowali chociaz sie podpisywal bo za dlugo byl na zwolnieniiu i ubezpieczenie diabli wzieli dobrze ze mama go wziela na siebie a teraz mu rente zalatwilismy po wieluuuu trudach. No wiec poszlam butow szukac ale przeciez nie ma nigdzie numeru mojego 40 a ja teraz 41 szukam bo w 40 nie wchodze i dupa ale za to kupilam 2 super swetry dlugie golfy milusie jeden ciemny fiolet z dlugim rekawem drugi taki jakby grnatowy czy cosik tez golfik ale z krotkim rekawkiem wiec mam juz cala garderobe oprocz tych butow nic juz nie kupuje na zime bo i po co

NO i stanik musze sobie kurka kupic ale przeciez nigdzie tez nie ma na mnie rozmiaru toz to jakas paranoja jest bede chyba musiala kupic za 100 zl bo co zrobic;/ Zjadlam 2 hot dogi ale takie domowe bo innych nie jadam z paroweczek jedynek moje ulubione i was nadrabiam

A zaraz chyba wyjme troche ciasteczek z zamrazarki bo ostatnio upieklam ale nie dalam rady zjesc to zamrozilam ciekawe czy dobre beda