Margaritta
MamaDwóchKsiężniczek
anineczka no generalnie....to trza sie "wypocić" - szczególy tez mam Ci pisac 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie nie piszanineczka no generalnie....to trza sie "wypocić" - szczególy tez mam Ci pisac![]()
czesc dziewczyny!
wiesienka123 - serdeczne gratulacje!słodka,śliczniutka dziewczynka!niech sie zdrowo chowa:-)
co z moim brzdącem robic to ja juz nie wiemod 2-3 dni sypia sobie po godzince,budzi sie i do cyca.W nocy to samo.Bylismy u Cudo,na wadze przybiera lasnie,jak to Pani dr powiedziala-nie ma zadnych zastrzezen,co nie zmienia faktu ze chodze jak zombi
Podejrzewam ze sie po prostu nie najada,moze mam za chudy pokarm.Mama radzi mi pojesc troche tlusciej i ze pomoze..Tylko kiedy gotowac?
Wasze malenstwa tez wydawaly takie dziwne odglosy?-jakies charczenie itp.jakby miala cos na pluckach i potrzebowala odkaszlnac..
ja juz glupieje
milego dzionka,u nas slonce wiec i Wam zycze!
czesc dziewczyny,
chcialam sie pochwalic corcia, ktora urodzila sie 05/10, wazyla 3390 i 54cm dlugosci, mialam cesarke, poniewaz nasze dziecko nie chcialo sie obrocic i do samego konca bylo ulozenie poprzeczne, juz teraz czuje sie lepiej, Joasia spi calymi dniami i grzecznie jje coraz wiecej, a oto fotki zaraz po uordzeniu,:-)
czesc dziewczyny!
wiesienka123 - serdeczne gratulacje!słodka,śliczniutka dziewczynka!niech sie zdrowo chowa:-)
co z moim brzdącem robic to ja juz nie wiemod 2-3 dni sypia sobie po godzince,budzi sie i do cyca.W nocy to samo.Bylismy u Cudo,na wadze przybiera lasnie,jak to Pani dr powiedziala-nie ma zadnych zastrzezen,co nie zmienia faktu ze chodze jak zombi
Podejrzewam ze sie po prostu nie najada,moze mam za chudy pokarm.Mama radzi mi pojesc troche tlusciej i ze pomoze..Tylko kiedy gotowac?
Wasze malenstwa tez wydawaly takie dziwne odglosy?-jakies charczenie itp.jakby miala cos na pluckach i potrzebowala odkaszlnac..
ja juz glupieje
milego dzionka,u nas slonce wiec i Wam zycze!
witam sie i ja :-)
jola24 bomba te naklejki- nosze sie z zamiarem,ale te co tu widziałam troszku drogawea te co zamowiłas- to przysla Ci prosto tu? i jak liczą przesyłkę? bede wdzieczna za odp.
wisienka123 jakie rzęsy ma małasłodka... no i gratulacje
anineczka zdrówka
U Miśki mojej w szkole jutro hallowenowe party.I nastepny tydzien caaaały wolnychyba jednak wolę jak jest te pare h w szkole
![]()
Szanowny bedzie zaraz- trza udac ,ze komp mnie nie interesi i go odłozyc
Milego popołudnia. Leje, swieci, grzeje i znow leje![]()
Nie nie pisz
Zrobię tak jak mówi Ewelcia.
A wieczorem wezmę pod uwage Twoją poradę
Mówisz,że Tobie to pomaga?
A propo zainteresowana Joli naklejkami znalazłam coś do living room i naszej sypialni.
NAKLEJKI NA ŚCIANĘ -200 WZORÓW- 50cm x 100cm (774758677) - Aukcje internetowe Allegro