reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Agusik78-no...oliwka:-(.EEE-to fajnie,że się do Cork wybieracie-jakieś 40minut od nas(mnie i MartyF):tak::-DJa w weekend pewnie też śmignę-nie wiem jeszcze czy z familią czy sama ja,bo do polskiego sklepu koniecznie tam muszę :tak:.
Dziś obiecałam mojemu J,że mu przywiozę obiadzio do pracy(taka dobra ja;-)),bo zjadł juz prawie wszystko,a jeszcze przed nim jedna przerwa:sorry:.A jak mu mówię,że zrobię więcej,to nie:crazy:...Ale od czego jesteśmy my-kobiety?Od rozpieszczania facetów,którzy koniec końców są jak dzieci,prawda?
Słonko wyszło to i nastrój jakiś taki weselszy:tak::laugh2:
MartaF-mam nadzieję,że zostajesz z dziećmi na tym party?Bo sama tak jakoś nie chcę sie tam pałętać po szkole-z przemyconą Dadzią;-):-)
Gastone-jestem pod ogromnym wrażeniem:tak:.Masz Ty samozaparcie-dla mnie ugotowanie obiadku i poodkurzanie jest już nie lada wyczynem:zawstydzona/y::sorry:
MamoAdy-robisz postępy,brawo;-):-)

reklama
...fotki jak je i spineczka na bujnych włosach hahaha.. Gratulacje dla wisienki śliczna córcia a włosków ma ful
Wszystkiego naj,naj z okazji 4 miesięcznicy życia
19.gif

...jak najwięcej nowych spineczek:-D
Dziewczyny,dostałam dziś karty europejskie,czyli czekaliśmy jakieś 1,5 tyg.
4_1_204.gif

Idę kończyć sprzątanie.
3_11_6v.gif

Dobrze,że weekend się zbliża i do tego ,nie dość,że jeden dzień więcej to jeszcze jedna godzina dłużej
czas2.gif

Gratulacje!Sliczniusie wloski ma ,czarnulecka taka :-D

Moje dziecko juz zdrowe :-D, ja troszke smarkam.Dzis mam powera, wysprztalam swoja ponad 200 metrowa chatke,zrobilam bigoisik, umylam okno, wyprasowalm firanki,bawilam sie z dzieciem,wstawilam 4 prania,w miedzyczasie komputer :-D A jeszcze dzien sie nie skonczyl.Chialabym miec taka wene codziennie :cool:
wow ale masz power.....też by mi sie przydał.......dobrze ze dziecko juz zdrowe.....mojego Justin coś właśnie bierze
chlip.gif
oka.gif

Hello
Ja dzis zapomnialam o lekarzu ale przyjeli mnie po czasie:sorry: no i podobno mam krew w moczu:-( czy to moze byc cos powaznego? Wyslali mi mocz do ekspertyzy i jak cos serio to maja dac znac.:-( A tak bezproblemowo szlo wszystko.

Zamówilam sobie wkoncu te naklejki:-)
Naklejki dla dzieci- postacie z bajek 3 rozmiary (773157345) - Aukcje internetowe Allegro

czesc dziewczyny,
chcialam sie pochwalic corcia, ktora urodzila sie 05/10, wazyla 3390 i 54cm dlugosci, mialam cesarke, poniewaz nasze dziecko nie chcialo sie obrocic i do samego konca bylo ulozenie poprzeczne, juz teraz czuje sie lepiej, Joasia spi calymi dniami i grzecznie jje coraz wiecej, a oto fotki zaraz po uordzeniu,:-)

Slicznotka:-) Gratuluje

Justysia- je ale jeszcze jęzorkiem wypycha myśle że te Cow-gate są troszkę gęstsze od naszych :tak:a co do pampersa to się zalogowałam będąc w ciąży i nic tylko na emeil przysyłają dany miesiąc dziecka:tak:moja szaleje na macie z brzucha na plecy i z pleców na brzuch i jakie dzwięki przy tym i już jej nie ma na macie pod kominkiem wylądowała szalona...fotki jak je i spineczka na bujnych włosach hahaha.. Gratulacje dla wisienki śliczna córcia a włosków ma ful

Ale ma dluuugie rzesy, bedzie chlopakom w glowie zawracac:-)
Milego dnie lece sie czyms zajac

witam sie i ja :-)

jola24 bomba te naklejki- nosze sie z zamiarem,ale te co tu widziałam troszku drogawe:sorry: a te co zamowiłas- to przysla Ci prosto tu? i jak liczą przesyłkę? bede wdzieczna za odp.:tak:

wisienka123 jakie rzęsy ma mała:szok: słodka... no i gratulacje :tak:

anineczka zdrówka :sorry:

U Miśki mojej w szkole jutro hallowenowe party.I nastepny tydzien caaaały wolny:confused2: chyba jednak wolę jak jest te pare h w szkole:-D

Szanowny bedzie zaraz- trza udac ,ze komp mnie nie interesi i go odłozyc:-D

Milego popołudnia. Leje, swieci, grzeje i znow leje :eek:

Dziękuję Margaritko.
Przyda się bo i mnie dopadła temperatura :eek:
A dlaczego dzieciaki mają wolne?
Coś mi się wydaje,że częściej mają wolne niż w PL?
Tylko co pracujące mamy na to?:eek::eek:

Ale oberwanie chmury u nas :szok:
Ulicą normalnie płynie rzeka,o moim ogródku nie wspomnę.Zapraszam na basen :crazy:

Aha.Co polecacie na gorączke dla dorosłych??

Ostatnia edycja:
Tez czasem mam takie wrazenie,ze tu więcej wolnego niz w PL... tu zawsze coś:sorry: a teraz to w poniedzialek jest bank holiday a ze w sobote nastepna Halloween (tak rozpowszechniony tu i "kultywowany" w końcu to ich świeto narodowe...) to trza sie przygotowac nie- wiec po co isc do szkoly na te 4 dni:confused2:....
Na gorączkę dla dorosłych... :zawstydzona/y: glupia myśl mnie naszla :sorry::-D:-D

Ostatnia edycja:
ewelcia dzieki za rady:tak: a mam pytanie jeszcze odnosnie Twojego p45 czy moze moglabys zerknac czy bedac na urlopie macierzynskim Twoj pracodawca placil za Ciebie prsi??bo do tej pory sie nie moge dowiedziec kto je wtedy placi:eek:
no dziewczyny bo nie dostalam odp na innym watku: czy wiecie co to jest za formularz p43 ???? czy mam czekac jeszcze na p45 czy jak?
wiecie co szlu dostaje z tym netem z 3, co chwile mnie rozlacza i przeczytac nawet Was nie moge a co dopiero cos napisac a szlag by to trafil:wściekła/y:nie wspomne juz o znajomych z gg czy skype ktorzy mysla ze ich ignoruje, a mnie poprostu rozlacza:sorry::-(
Agusiek
PRSI-This Employment only
Pierwsza rubryka - TOTAL PRSI 131.87
Druga Employee's Share 53.35
Trzecia,Total number of weeks of insurable Employment mam wpisane 2
Czwarta Total number of weeks of Insurable Employment tez mam 2.

I nie wiem czy placil,jak skad mam to wiedziec???ja sie nie znam:-(
Moze Ty cos z tego skumasz?

czesc dziewczyny,
chcialam sie pochwalic corcia, ktora urodzila sie 05/10, wazyla 3390 i 54cm dlugosci, mialam cesarke, poniewaz nasze dziecko nie chcialo sie obrocic i do samego konca bylo ulozenie poprzeczne, juz teraz czuje sie lepiej, Joasia spi calymi dniami i grzecznie jje coraz wiecej, a oto fotki zaraz po uordzeniu,:-)
Gratuluje.
Mala jest urocza,wcale nie wyglada jak noworodek a i sliczna ma czarne wlosieta:tak:

Emili Twoja malutka jet urocza,spineczka wymiata
1123.gif

Ale szalejecie z tymi Emotkami
1121.gif

Mamo Ady kolejny punkt mozesz dopisac do swojej listy.............
Ja mysle ze powinno Wam sie udac poleciec do PL na tym paszporcie przeciez na lotnisku nie sprawdzaja dat............no ale to jest ryzyk fizyk.
Gastone szalejesz,szalejesz........zreszta ja tez dzis zaganiana!!!
Maly teraz ma drzemke ale pewnie tylko pol godziny:-p.
Anineczka zycze zdrowka dla chorowitka - oby szybko mu przeszlo
Jola swietne te naklejki!!!!

Dobija mnie pogoda:wściekła/y:wyszlam na dwor z malym a za 15minut zaczelo lac popadalo 5min i koniec i pozniej za 10min od nowa masakra.
1128.gif

czesc dziewczyny!
wiesienka123 - serdeczne gratulacje!słodka,śliczniutka dziewczynka!niech sie zdrowo chowa:tak::-)

co z moim brzdącem robic to ja juz nie wiem:no:od 2-3 dni sypia sobie po godzince,budzi sie i do cyca.W nocy to samo.Bylismy u Cudo,na wadze przybiera lasnie,jak to Pani dr powiedziala-nie ma zadnych zastrzezen,co nie zmienia faktu ze chodze jak zombi:eek::szok:Podejrzewam ze sie po prostu nie najada,moze mam za chudy pokarm.Mama radzi mi pojesc troche tlusciej i ze pomoze..Tylko kiedy gotowac?
Wasze malenstwa tez wydawaly takie dziwne odglosy?-jakies charczenie itp.jakby miala cos na pluckach i potrzebowala odkaszlnac..:shocked2:
ja juz glupieje:rofl2:
milego dzionka,u nas slonce wiec i Wam zycze!

reklama
Margaritta no powiedz co z tą radą na gorączkę :-D

madbebe każda mama po porodzie chodziła jak zombie.Nic dziwnego.Nigdy nie słyszałam o chudym pokarmie :eek:

Ewelcia dziękuję.

Mąż przyjedzie wcześniej z pracy to się matka legnie w wyrze,o!

Do góry