reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Olcia z ust mi to wyjęłaś.....hahahha
Wariatko kochana nasza fajna babeczka z Ciebie a Ty tu jakies bzdury wypisujesz.....kurcze no ogólnie grudnióweczki to zajebiste laski i tyle na ten temat:p hahhaha

amen:tak::-D

hej dziewczynki. Mam ta prace:tak: troche mi zal Lutka:-(

GRATULACJE!!!na pewno będzie ciężko na początku, ale dacie radę:tak:

A ja muszę wam się pochwalić , pierwszy raz w życiu, a mam już troszkę lat na karku, zaczęłam sama i to z własnej woli ćwiczyć:szok::-). No niestety ta oponka sama nie spadnie:no:

super, gratulacje!:tak:sama zobaczysz to naprawdę wciąga:tak:

Kinga podziwiam cię, bo ja jak już znajdę czas to autentycznie jestem padła i nawet na myśl o ćwiczeniach gorzej mi się robi...
A ja już nie mogę patrzyć na mój bęben i się wzięłam.:wściekła/y:.Staram się też po 15:00nic nie jeść, a o 12:00 jem jogurt z płatkami pszennymi pełnoziarnistymi .
Co to za robaczek u ciebie chodzi?:-)

Moje dziecie spało całe 45 minut z pobudka po 20:p :sorry::sorry::sorry: katastrofa....a teraz ja juz po rozmowie z mamusia...słuchajcie przyjezdza na miesiąc,ale jeszcze nie wiem dokładnie kiedy..bo ona chce niespodzianke zrobic juz jej pisałam,ze jak zrobi niespodzinake to ja udusze..... a po nowym roku przyjezdzaja juz na stałe... :tak::tak::tak::-) mega sie ciesze;)

Kanuś
u nas ze spaniem podobnie:sorry::sorry::sorry::sorry:tlumacze to zebami...tylko ciekawe jak dlugo....najpierw dzieciaczki mialy kolki, teraz ząbki a co później????

a z przyjazdu mamusi cieszę się z wami, a co nam przywiezie???:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:bo chyba o prezentach dla nas nie zapomni:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

hej dziewczynki. Mam ta prace:tak: troche mi zal Lutka:-(

GRATULACJE!!!!!!!!

Kiedy zaczynasz i gdzie bedziesz pracowac, bo chyba nie doczytalam:-:)-:)-(

My juz po baseniku, Jula jak zwykle jak rybka w wodzie szalala, teraz na szczescie spi...;-);-);-);-)

Jutro mamy wizyte kontrolna u kardiologa, trzymajcie mocno kciuki zeby nie trzeba byla isc do szpitala:sorry::sorry::sorry::sorry:

reklama
Do góry