emili78
mama czerwcowa 2009
Gastone -powiem ci że ci zazdroszczę trochę tej bezsenności :-)bo ja jestem śpioch mój M wieczorkiem chce oglądać filmy bo on maniak filmowy a ja 22.30 i śmigam spać ale czasem się powstrzymuje ale i tak nici zasypiam w fotelu
a co do tych rzęs to ani ja ani M nie mamy takich długich a dzieci mają ten sam listonosz był hahaha pa P.S. czy wasze dzieciaczki w wieku 4mies wkurzały się na zabawki bo moja szaleje leje je wyzywa a jak dam jej do ręki to gryzie i się wkurza może to na zęby szok
a co do tych rzęs to ani ja ani M nie mamy takich długich a dzieci mają ten sam listonosz był hahaha pa P.S. czy wasze dzieciaczki w wieku 4mies wkurzały się na zabawki bo moja szaleje leje je wyzywa a jak dam jej do ręki to gryzie i się wkurza może to na zęby szok
Ostatnia edycja:
.Dobrze,że chociaż ten tydzień wolny...I gdyby nie to,że Dadzię i tak trzeba będzie wozić do przedszkola mama byłaby naprawdę happy
.Fajowski musisz mieć widok i ubaw patrząc tak na córunię,kiedy tak się denerwuje na zabawki

Czeka mnie sprzątanie góry dzisiaj, bo dół sprzątałam wczoraj, potem obiad i zakupy po południu.

a potem w ciagu dnia zombee