reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Taak wysoka i duuzzzaaaa ginka nawet mowi ze mam grube powloki brzuszne czytaj jestem tluscioszkiem hehe i to pewnie dlatego

E tam - nie przesadzaj. Widzialam zdjecia na nk. Fajna, zgrabna,zdrowa dziewczyna. :). Nie chudzielec czy anorektyczna ale do tlusciutkiej to jeszcze Ci daleko. :) Tzn teraz nam wszystko blisko ale wiecz o co mi chodzi :)

Tak sie zastanawiam ,ze ja chyba tu najstarsza jestem :( .

A juz wiem co chcialam napisac. Z kim ja jestem w parze do porodu na 11.12 ? Musze sprawdzic na naszej liscie :).

E tam - nie przesadzaj. Widzialam zdjecia na nk. Fajna, zgrabna,zdrowa dziewczyna. :). Nie chudzielec czy anorektyczna ale do tlusciutkiej to jeszcze Ci daleko. :) Tzn teraz nam wszystko blisko ale wiecz o co mi chodzi :)

Tak sie zastanawiam ,ze ja chyba tu najstarsza jestem :( .

A juz wiem co chcialam napisac. Z kim ja jestem w parze do porodu na 11.12 ? Musze sprawdzic na naszej liscie :).
Jaka najstarsza kochana bez przesady mloda laska jestes co to za wiek podlotek zaledwie hihi a wygladasz na 25 a duchem to mlodsza od niejednej z nas!!!!!!!

wiem jak sie musisz czuć, a ciężarna ciężarną zawsze zrozumie .. :)
ja bym tam była to bym Ci tylko siku pozwoliła iść zrobić.. :-D
mam taki przypływ energii że szok..

do momentu jak mnie nie strzeli w krzyżu :-D

Ty wiesz, że masz zaproszenie do nas więc jak tylko coś Ci na nerwy działa to dawaj do Krosna :laugh2:

reklama
Powoli dochodzę do siebie, ból ustępuje. Czuję ogromne zmęczenie, w końcu nocka nieprzespana, chyba się zdrzemnę, trudno, chłopaki mi chyba wybaczą, że nic w domu nie zrobione.
Do lekarza się nie udałam, bo dostać się do mojego internisty w danym dniu graniczy z cudem, no i to był pierwszy raz. Zapiszę się proflaktycznie na ekg. Dziś wizyta u dżina, zobaczymy co ona na to. Mam nadzieję, że to zwykłe przemęczenie i przeciążenie organizmu.
Uciekam obejrzeć "Przyjaciół" i pewnie przysnę.

Do góry