G
Georgina
Gość
Ja bardzo nie lubię.. no ale trzeba:-)ja się dołączam... a tak na serio to tęsknię za kucharzeniem takim na maxa...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bardzo nie lubię.. no ale trzeba:-)ja się dołączam... a tak na serio to tęsknię za kucharzeniem takim na maxa...
ja mam podobna ilość....Duza macie wyprawke dla dzidzi?
Jak tak z 5 kompletow spioszki+katfanik, chyba 3 pajacyki, duuuzo body,
jeden dresik i pajacyk ocieplany, wydaje mi sie, ze to malo ale reszte zostawiam juz jak bede wiedziec co i ile dokladnie potrzebujemy, w kazdym razie mysle, ze pierwszy tydzien damy rade
jak patrzylam na podforum cudenka to tak mi sie wydaje, ze macie tego wielgasne ilosci i zastanawiam sie czy biec do sklepu ;-)
Duza macie wyprawke dla dzidzi?
Jak tak z 5 kompletow spioszki+katfanik, chyba 3 pajacyki, duuuzo body,
jeden dresik i pajacyk ocieplany, wydaje mi sie, ze to malo ale reszte zostawiam juz jak bede wiedziec co i ile dokladnie potrzebujemy, w kazdym razie mysle, ze pierwszy tydzien damy rade
jak patrzylam na podforum cudenka to tak mi sie wydaje, ze macie tego wielgasne ilosci i zastanawiam sie czy biec do sklepu ;-)
My chrzciny robimy przełom kwietnia/maja
Co sądzicie o monitorze oddechu ?
Czy warto kupić monitor oddechu? | Dziecko