reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Czesc dziewczyny ja na momencik :-D

W Polsce sa takie czopki uspakajajace homeopatyczne VIBURCOL, moze slyszalyscie o nich :tak:?
Wiecie czy dostane tutaj cos podobnego????
Mamy okropne zabkowanie i mam masakre z mala:szok:
Pozdrawiam:-)
jest tutaj Viburcol ale w ampułkach.W sklepach ze zdrową żywnością i homeopatią.
http://www.healingharvest.ie/viburcol-10-vials-p-336.html
Dodatkowo możesz kupic Teehta granulki firmy Nelson :
512FF2p1O9L._SL500_AA280_.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Sławny Lidl dziś mają nawet 5 rocznice :-D:-D:-D

U nas dziś leje wieje ale raz na jakiś czas przebija się słońce. Pospaliśmy z młodym do 8.30 bo szanowny M poszedł do pracy więc nikt nam nie chodził po domu. Rano próbowałam wyrzucić psa na ogródek ale on nie cierpi deszczu więc zamknęłam go z młodym w pokoju i po 5 minutach był gotowy uciec przed nim nawet na deszcz :-p
Asienka_r z tego co wiem to przy Jervis na Henry St. jest fotograf i robi zdjęcia do paszportu. Cały czas myślałam ,ze wyrobienie polskiego paszportu jest proste :confused: tutaj taka niespodzianka :no:

Może jakieś promocje ciekawe będą. Mąż jedzie dzisiaj na zakupy, może coś fajnego upoluje.

koło Konsulatu jest fotograf i robi zdjecia do polskich paszportów ja tam robiłam
28.gif

Dzięki za podpowiedzi co do fotografa, miejmy nadzieję, ze obejdzie się bez dodatkowych zdjęć. Swoją droga powinni być bardziej restrykcyjni w stosunku do starszych a nie takich maluszków. Ciężko sie robi takim krasnoludkom zdjęcia.

Gastone- podaję jej mleko wypije 120 czasem 50 ml i śpi za następne 2godziny znów pobudka próbowałam jej dać smoka ale i tak się wierci to sądzę że głodna :tak:ale dziś spróbuje dać jej herbatkę...Joann- do tego mleka dodałam 2łyżeczki kleiku ryżowego wypiła i tak się obudziła po 2godz :-) a teraz śpi dupcia mała ja śmigam się ubrać bo w piżamie tancuje.;-) anineczka -właśnie dostałam kupon za 1€ na maść tej firmy na bolesne ząbkowanie

Ostatnia edycja:
Boże Dziewczynki - zazdroszczę słońca:sorry2: u nas leje i wieje - trzeba zapomnieć o jakimkolwiek spacerku dzisiaj :-( nawet moje dziecię śpi bardzo niespokojnie przez tą pogodę:-(
a tak z innej beczki - próbuję zmienić zdjęcie w suwaczku i mi nie wychodzi... wkleja mi się suwaczek, ale bez obrazka. próbowałam wkleić nowy suwak i też nic. jakieś sugestie?

Ostatnia edycja:
DIDI POWODZENIA ZDASZ NAPEWNO TYLKO SIE NIE STRESUJ

nono...latwo mowic...i obym zdala..bo ja tylko testy mialam w reku hehe no moze przeczytalam tyllko 4 najmniejsze dzialy i to raz a co z reszta zero wiedzy..a dzisiaj goscie i zero nauki ..hehe
ale luz..bedzie ok..jak nie teraz to za 2 razem

jennny..wlasnie weszlam do domu mlody odstawiony do szkoly a ja jeszcze do sklepu i do domy...jest mi goraco ..poliki mnie pieka..a tu sie rozpadalo teraz na maxa i wieje jak jasna dupa:-D

ide robic bigos do konca i biere sie za odkurzanie no i jakas herbatka miedzy czasie
a pozniej po mlodego do szloky

reklama
Dzien dobry!!!
asienka r zdjecie do paszportu nie moze miec zadych cieni:no::no::no:my robilismy tez sami i latwo nie bylo ale jakos dalismy rade!!!

Lajfik wspolczuje bolesnego zabkowania u malej!!!!!!!
Co do Viburcolu to podobno u nie wszytskich dzieci sie sprawdza:cool2:szkoda ze nie mieszkasz blizej odstapila bym Ci jedno opakowanie bo mam 3:-p
Ale jakbys chciala to moge Ci wyslac tylko podaj adres na Priva

aga 002 dzis 5rocznice??? kolezanka byla z miesiac temu w Lidlu w Athy i wtedy bylo wszystko po polowie ceny bo niby wtedy byla 5 rocznica Lidla:dry::dry: to ja juz nie wiem.

A tutaj tak leje ze szok,niec nie widac przez okno - masakra!!!!!!!

Do góry