reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
też mi się tak wydaje
ten bezruch mnie dobija
ale dzisiaj planuję chociaż na chwilę wyjść na dwór
ale masz czaderską żabę!!!![]()
gdzie zaba ??
moka a ja to bym sie tej wodeczki napila ... normalnie naszlo mnie na mocny alkohol ... ja to wogole jak mam juz cos pic to wlasnie czysta a nie jakies mieszance ...
pizza i piwo!!! tego mi się chcegdzie zaba ??
moka a ja to bym sie tej wodeczki napila ... normalnie naszlo mnie na mocny alkohol ... ja to wogole jak mam juz cos pic to wlasnie czysta a nie jakies mieszance ...
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
a moi goscie przyjechali na obiad i juz pojechali dalej
przyjada pewnie wieczorkiem na kolacje
a ja w miedzyczasie musze zrobic na jutro caly obiad !!
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
pizza i piwo!!! tego mi się chce
moj maz wczoraj mial pizze i piwo ... ja mialam pizze i wode min ..
Purchawka
Mama Lolka :-)
Oj dziewczyny przeziębione dużo zdrówka, ja już 3 noc z rzędu nie moge oka zmrużyć (nie mam pojęcia dlaczego - miejsca w łóżku nie mogę sobie w ogóle znaleźć) i czuje sie maksymalnie dobita i przybita. No i ta pogoda! Dramat ! :-(
Do tego mam wrażenie, że maluch wychodzi na zewnatrz, strasznie od wczoraj jest nisko i mam wrażenie że zaraz wyskoczy mi na zewnątrz. Trzymajcie sie, ide coś z sobą zrobić bo już nie mam pomysłu jak doprowadzić się do snu!
Do tego mam wrażenie, że maluch wychodzi na zewnatrz, strasznie od wczoraj jest nisko i mam wrażenie że zaraz wyskoczy mi na zewnątrz. Trzymajcie sie, ide coś z sobą zrobić bo już nie mam pomysłu jak doprowadzić się do snu!
reklama