Witajcie, co za paskudna pogoda... Szkoda, pewnie juz nie bedzie ladnie i pozostanie mi czekanie, dluuuuugie czekanie do wiosny. Cala zime bedzie angielska pogoda i ten przeszywajacy wiatr, brrrr. Juz nie moge sie doczekac marzniecia na przystanku
Jutro ide ogladac jakies zimowe plaszczyki, tylko co ja mam kupic

zeby do styczia sie jeszcze w tym miescic. No bo kupowanie kurtki o kilka rozmiarow wiekszej, zeby sie brzusio zmiescil raczej odpada - rekawy przy moim 160 wzrostu chyba mialabym po kolana
Moze znajde cos typowo ciazowego? Choc szkoda mi troche pieniazkow wydawac na 3 miesiace, to jednak w czyms musze chodzic
Tysiolek tez mnie wkurza ze moj P. za duzo pracuje, bo chcialabym, zeby ktos przy mnie skakal i mnie obslugiwal, i wyreczal

, a tymczasem to ja musze kolo niego skakac, bo czasem przychodzi wykonczony, ze nawet noga nie ruszy :-(, ale rozumiem to, ze musi zarobic na nasze utrzymanie i trzeba jeszcze cos odlozyc - chcielibysmy w koncu wrocic do Polski, ale najpierw trzeba miec do czego
Kaja u mnie taki termin na suwaczku, bo go troche przerobilam - na BB chcieli termin OM, a na ten w ogole nie mam co patrzec, wiec tak manipulowalam, zeby wyszlo zgodnie z terminem wg USG
A ja ciagle wyciagam ciuszki dla dzidziusia z szafy i ogladam
Dzisiaj snil mi sie nasz maluszek i byl chlopczykiem, i byl taki grzeczny, ze o nim zapomnielismy

i potem przypomnialam sobie, ze Jezus Maria, dziecko!!!! i lece do wozka, a tam taki slodziak sobie grzecznie lezal

Nawet buzke widzialam :-)
A mezowi snilo sie, ze mamy dziewczynke i ze tez byla grzeczniutka i taka sliczna

A wczoraj rozmawialam ze szwagierka i mowila ze jej pieciotygodnowa Zuzia tak jej daje popalic, ze mi juz wspolczuje, jak ja sobie poradze (ona juz ma starsza corke) Ehhh, mam nadzieje, ze jakos to bedzie, nastawiam sie na najgorsze, wiec moze byc chyba tylko lepiej. Moim marzeniem jest tylko zdrowy dzidzius. Ciekawe, czy sny beda na opak?
Agbar to fajnie trafilas z lekarka

Moj tylko patrzy, zeby mnie z gabinetu wykopac, a jak o cos zapytam, to mowi, ze za duzo sie przejmuje

Ale moze mnie ugryzc, laski mi nie robi, lekarzy nie brakuje

A co do lekarzy Polakow, to jak jakis akurat sie trafi, ze jest Polka/Polakiem, to tez zawsze tam chodzimy i tez zawsze jestesmy zadowoleni.
Paula widzsz, nie jestes sama, jest nas wiecej stesknionych za meze kobitek, moze choc troszke Cie to pocieszy
Patrysia nasz szkrab tak szaleje, ze maz powiedzial, ze boi sie, ze maly bedzie mial ADHD

A ja i tak (na razie) uwielbiam te harce
Dopisuje sie do listy latajacych do toalety - dzisiaj przed Msza musialam jeszcze na szybko szukac kibelka na parafii, mimo, ze zawsze przed jakimkolwiek wyjsciem zawsze ubikacja obowiazkowo. A gdzie tam jeszcze? Macie tez tak, ze jak w nocy wstajecie albo sie przekrecacie, to dzidzius sie budzi? Moj to od razu daje mi do zrozumienia, ze jest wkurzony, ze mu spac nie daje i z kolei ja musze czekac, az sie uspokoi, dopiero moge znowu zasnac
Nadrienne, Magalita, witajcie, ja tez tutaj nowa
E-milcia ale historia... dobrze, ze bobasowi nic sie nie stalo. Uwazaj na siebie i na przyszlosc juz pewnie nie zapomnisz zapalic swiatla, co?
Dziewczyny, bardzo przykro mi sie robi jak czytam, ze ze strony najblizszych spotykaja Was jakies przykrosci :-( - czasem to sie ciesze, ze jestesmy tutaj samiutcy i zdani tylko na siebie
Koncze, bo nikt tego nie bedzie chcial czytac, tak sie rozpisalam, wybaczcie moje gadulstwo
Milego wieczorka!