reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Witajcie dziewczyny po weekendzie oj brzydka dziś pogoda paskudna:baffled:
Eliza trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze
Kasiekkr napewno wszystko będzie z mężem OK wypij meliskę i leż :tak:

reklama
hej,
ja nie spalam cala noc, jem sniadanie bo wczoraj nie bylam w stanie nic zjesc...
dzis mam pustke w glowie...
kompletna, maly nie spal cala noc i teraz lula moje malenstwo...
oby sie to obylo bez uszczerbku na nas...
dodofill tez musialas bidulo przejsc swoje...
wspolczuje a bliznami sie nie przejmuj ja uwazam ze sa sexi;-)

he he dzieki moj maz tez mi mowi ze sa sexi:) wierze mu ze mowi szczerze choc czasem nachodzi nutka zwatpienia ze moze mowi mi to by mnie pocieszyc itp... z tego powodu mam duzo kompleksow no ale gdyby bylo inaczej to przeciez nie zostalby moim mezem. Zreszta czlowiek im starszy tymbardziej rozumie ze nie o urode chodzi tylko o wartosci wewnetrzne.

a ja jade do szpitala, do meza odwiedze swoja ginke bo mam jakes klucie na dole...;/
maz jest na 4 pietrze a ja jak tak dalej bedzie bede na 2....przynajmniej blisko siebie....
torbe mam spakowana wiec jak cos to mi dowioza...
trzymajcie sie..
jak wroce to napisze a jak nie to powysylam smski do paru laseczek;-)

a ja jade do szpitala, do meza odwiedze swoja ginke bo mam jakes klucie na dole...;/
maz jest na 4 pietrze a ja jak tak dalej bedzie bede na 2....przynajmniej blisko siebie....
trzymajcie sie..

To Wy sie trzymajcie! Buziaki!!!!

Ja juz tak robie od tygodnia conajmniej ,bez stanika ,bo mam wrazenie ze mnie dusi i mi sie ciezej oddycha prze niego ,a ze w domu siedze to co mi tam ! :-D Maz lubi :tak:;-)

Tak Asiu najważniejsze ze nam wygodnie i męzowie to lubia. Ja sobie dosc mocno poodciskałam az slady zostaly he he a jak chodzę bez to znowu wszystkie koszulki mam zapackane siarą.... ostatnio leje sie niezmiernie ze mnie.

Ja juz tak robie od tygodnia conajmniej ,bez stanika ,bo mam wrazenie ze mnie dusi i mi sie ciezej oddycha prze niego ,a ze w domu siedze to co mi tam ! :-D Maz lubi :tak:;-)
ja chobym chciala to nie moge siedziec bez stanika bo mi z cycków leci.. wczoraj wieczorem to mi tak poleciało ze miałam ogromniaste kółko kolo cyca.. ;/
dlatego chodze w takich luzniejszych stanikac ktore nie uciskaja :)

nie rób tego bo pozniej beda zwisy:blink:
Bez przesadyzmu hahahaha ! NO chyba ze sie ma cycki wieksze niz glowa !!!!!!!!Prawda jest taka ze piersi nigdy nie beda idealne i jedrne po ciazy ,wiec czym sie stresowac !
Ja tam zwisow nie mialam a druga ciaze zaliczam ,no ale piersi normlanych rozmiarow rozmiar B na C wskoczl i jest elegancko a bez cyckonosza tez smigam i w pierwszej ciazy tez smigalam !

reklama
trzymajcie sie..
pozdrów męża od nas :)
a Ty poza odwiedzinami do zadnego szpitala nie pojdziesz!

Do góry