ok 2kg znajoma miała w 33 tyg- 1960gCzy ktoś miał usg w 33 tc? Co ciekawa jestem ile Maluszek może wtedy ważyć.
reklama
G
Georgina
Gość
Ja nie patrzę na tę tabelkę bo wg niej moja Mała w 30tc powinna ważyć ledwo ponad 1300 a ważyła 1600, więc na ogół w każdym tyg by inaczej było.wg tabelki powinna dzidzia dochodzic do 2 kg !!
Ja uzywam zwykłego szarego mydła,jest nawet w płynie;-) mój gin mówi,że w ciązy i po porodzie do podmywania szare mydło jest najlepsze. W poprzedniej ciązy też go używałam i wszystko było ok.
Emiro Kobieto uważaj na siebie!!!!!
Ależ cos w tej ciązy jest takiego,że ja też jestem roztrzepana:-(
to chyba zbyt duza ilosc hormonów na głowe nam pada ja mam takie problemy z koncentracja jak nigdy jak cos czytam to musze jeszcze raz to przeczytac zeby zrozumiec o co chodzi

a tak wogole od pewnego czasu mam zaczetych piec ksiazek i zadnej nie moge skonczyc

G
Georgina
Gość
No to super:-)ok 2kg znajoma miała w 33 tyg- 1960g
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Ja nie patrzę na tę tabelkę bo wg niej moja Mała w 30tc powinna ważyć ledwo ponad 1300 a ważyła 1600, więc na ogół w każdym tyg by inaczej było.
a mi sie w 28 tygodniu idealnie zgadzalo ... bo wg tabelki 1005 mialo byc a lekarz mi wyliczyl niecale 1100 ... wiec nie za duzy blad
G
Georgina
Gość
No u mojej Małej ta tabelka się nie sprawdza
Mój w 31 tyg ważył 1950g duży chłopak :-)a mi sie w 28 tygodniu idealnie zgadzalo ... bo wg tabelki 1005 mialo byc a lekarz mi wyliczyl niecale 1100 ... wiec nie za duzy blad
NeSSi
Moderatorka
Czy ktoś miał usg w 33 tc? Co ciekawa jestem ile Maluszek może wtedy ważyć.
Mi w szpitalu powiedzieli, że po 30 tyg. maluchy przybierają na wadze po ok 200g , a potem juz tylko po 100
reklama
G
Georgina
Gość
A ja mimo, że się wyspałam to chodzę śpiąca
Ale za jakieś pół godziny lub za godzinkę zabieramy się z Moim za malowanie pokoiku Małej
Głównie to Mój malować będzie bo ja będę zajmowała się odkurzaniem i innymi porządkami.