reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam mamuśki:-)
Faceci wyjechali ma cały tydzień więc mam czas tylko dla siebie:tak:( jak ja to lubię:tak::tak:) Dziś zapowiada się cały dzień w szlafroku od jutra może nadrobię zaległości towarzyskie bo w pierwszym trymestrze nie czułam się najlepiej a teraz w końcu jest normalnie :tak:( prawie , bo brzuch jakby większy z dnia na dzień :-D )

Co do tortów ja mam zawsze sprawdzony sposób ---ciastkarnia:-D:-D

reklama
dziewczynki gdzie was wywiało
tazz.gif
taka cisza:szok:
u mnie był właściciel i dla bezpieczeństwa wymienił mi wszystkie zamki:tak:
z nudów oglądam mode na sukces, ciekawe czy ten serial ma koniec
16.gif

Witam
JA zapomniałam ze dzis Bank Holiday, byłysmy z mama u kolezanki w Oranmore i na placu zabaw teraz pojedlismy rosołek i odpoczywamy.Ostatni dzien moja mama tu jest:( Co ja bez niej zrobie:(
Mam wolne do czwartku wiec moze sie spotkamy w środe laseczki wiekszosci powinno pasowac?:)
Miłego dnia:)

Hello.My po obiadku,Max po zabawie w play house a ja pojezdzie po ulicy samochodem (wooow wszyscy cali)

Mam do was pytanko.Mozna tu kupic Oscillococcinum?

to możemy sobie rękę podać bo dziś pierwszy raz od xx czasu obejrzałam i znowu :cool2:natknęłam się na ślub Brooke i Ridga :-D:-D wychodzi ,że oni ten ślub biorą co 1000 odcinków:-D
Co nudy w domu robią z nas Mode na Sukces oglądamy ;-);-)
hahaha.gif
ale ślubu nie będzie bo Brooke weźmie ślub z Nickiem:tak::-D

no niestety ale w tv nie ma nic ciekawego do oglądania, dopiero wieczorkiem i z musu trzeba takie tasiemce oglądać:no:

He ja tez z nudow obejrzałam tego tasiemca:)
Kurcze czytam w necie o lapisacji zebów bo Dla Oliviera to jest chyba jedyna deska ratunku. Tylko potem one sa czarne:(
No najlepsze jest to ze tu tego dentysci nie robia, i do Polski bedzie trzeba jechac na kilka tyg do mojej dentystki. No i próbuje sie naczytac na ten temat, czy któras z Was to przerabiała u swoich maluchów?
dzieki

He ja tez z nudow obejrzałam tego tasiemca:)
Kurcze czytam w necie o lapisacji zebów bo Dla Oliviera to jest chyba jedyna deska ratunku. Tylko potem one sa czarne:(
No najlepsze jest to ze tu tego dentysci nie robia, i do Polski bedzie trzeba jechac na kilka tyg do mojej dentystki. No i próbuje sie naczytac na ten temat, czy któras z Was to przerabiała u swoich maluchów?
dzieki

ja u swojego nie, ale w wakacje przyjechały tu dzieciaczki mojego znajomego , jego córka(4 lata) ma to zrobione i przyznaje ,że jak zobaczyłam byłam przerażona i pierwsze moje pytanie brzmiało;- co się stało z jej zębami? Były czarne a dokładniej wyglądało to jak zaawansowana próchnica:szok:. Ale z tego co wiem są bardzo zadowoleni z efektów (poza wizualnym:-()

reklama
Do góry