ja tezja niestety skazana jestem na zakupy przez internet bo nie wolno mi sie ruszac z lozka :-(
reklama
Purchawka
Mama Lolka :-)
ja tezale mi to pasuje ,lubie tak niz szalec i sie wkurzac po sklepach
![]()
no cóż... najgorsze jest to, że ja nie byłam nawet oglądać łóżeczka wózki itd itp ;/ ciekawe co z takiego kupowania przez internet wyjdzie z tych kwestiach...
mnie to pewnie spotkała kara z tą skracającą się szyjką za malowanie pokoju i robienie remontu, teraz to slysze od wszystkich "i trzeba bylo miec taki motorek w dupie?"
Ostatnia edycja:
NIe no ja wozek bujaczek ,fotelik itp kupilam ,a reszte szukam na allegro.!no cóż... najgorsze jest to, że ja nie byłam nawet oglądać łóżeczka wózki itd itp ;/ ciekawe co z takiego kupowania przez internet wyjdzie z tych kwestiach...
mnie to pewnie spotkała kara z tą skracającą się szyjką za malowanie pokoju i robienie remontu, teraz to sie nasłu****e od wszsytkich "i trzeba bylo miec taki motorek w dupie?"
Purchawka
NIe no ja wozek bujaczek ,fotelik itp kupilam ,a reszte szukam na allegro.!
dla mnie koniec grudnia był tak odległy, że z niczym się nie spieszylam
Pauluś89
Grudzień 2009
Hej laski wpadam do Was bo się stęskniłam 
Już nie mogę się doczekać piątku bo mam wizytę u gina tylko strach jest lekki jak tam moja szyjka...
Już nie mogę się doczekać piątku bo mam wizytę u gina tylko strach jest lekki jak tam moja szyjka...
Purchawka
Purchawko to leż grzecznie, bo kurcze coś złego się z nami dzieje... już tyle leżących...![]()
No niestety
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
no cóż... najgorsze jest to, że ja nie byłam nawet oglądać łóżeczka wózki itd itp ;/ ciekawe co z takiego kupowania przez internet wyjdzie z tych kwestiach...
mnie to pewnie spotkała kara z tą skracającą się szyjką za malowanie pokoju i robienie remontu, teraz to slysze od wszystkich "i trzeba bylo miec taki motorek w dupie?"
no to mozesz sie jeszcze posluzyc naszymi opiniami !! na polecam odradzam jest sporo opinii na temat wozkow roznej masci ktore ogladalysmy i kazda ma pewne preferencje !
ja tym czasem jade do apteki /musze kubeczek na mocz kupic!!/ no i chyba po jakies napoje ...
Pauluś89
Grudzień 2009
Zauważyłam, że brzuszek mam niżej-nawet mama mi to powiedziała i pepk jakiś dziwny mam jakby mniej wypchnięty jak myślicie coś to może oznaczać?????
reklama
Purchawka
no to mozesz sie jeszcze posluzyc naszymi opiniami !! na polecam odradzam jest sporo opinii na temat wozkow roznej masci ktore ogladalysmy i kazda ma pewne preferencje !
Już dawno wszystko przeczytałam i zrobiłam sobie listę rzeczy preferowanych na podstawie Waszych opinii i sugestii, aczkolwiek ciężko wybrać wózek nie widząc go na oczy... ;( No cóż, jakoś muszę dać radę