reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

oooojjjj ja jak swojemu zasadze to mu sie odechce motorow quadow i innych glupot...
a najlepsze jest to ze jak maly sie urodzi to on go nawet na rece nie wezmie...bo jedna ma tak pokiereszowana ze watpie zeby mu sie zagoila do grudnia...;/

No i masz rację zasadź mu. Ja swojemu też bym musiała bo upatrzył sobie na allegro Buggy i bardzo chce sobie kupić tylko ja mu nie pozwolę tym jeżdzić!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
No i masz rację zasadź mu. Ja swojemu też bym musiała bo upatrzył sobie na allegro Buggy i bardzo chce sobie kupić tylko ja mu nie pozwolę tym jeżdzić!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
masz racje...
moj tez ostatni raz dotykal motoru i powiedzialam ze jak jeszcz raz wsiadzie to pakuje siebie i dziecko i wyprrowadzam sie...

ehhh nawet wole sobie nie przypominac jak go zobaczylam na tej izbie przyjec jeszcze nie opatrzonego i niepamietajacego nic...myslal ze jest zima 2003...

masz racje...
moj tez ostatni raz dotykal motoru i powiedzialam ze jak jeszcz raz wsiadzie to pakuje siebie i dziecko i wyprrowadzam sie...

ehhh nawet wole sobie nie przypominac jak go zobaczylam na tej izbie przyjec jeszcze nie opatrzonego i niepamietajacego nic...myslal ze jest zima 2003...

To w niezłym szoku był skoro cofnęło go o 6 lat.
Ale teraz tylko czekać aż wróci do domku:)
I już się nie zamartwiaj tym:)

Witam się z wami kochane:* Troszkę mało bywam bo dużo leżę, brzuszek nadal mnie boli a od wczoraj ok 22 dość mocne skurcze mnie chwytały na szczescie teraz ustały. O 15 maszeruję do lekarza także zobaczę co tam się z nami dzieje.

Georgina dziękuję za ciepłe słowa otuchy:) Bardzo miłe to z Twojej strony:)
Ok więc dalej nadrabiam może uda mi się trochę przeczytać:)
Buziaki dla wszystkich na miły początek dnia:*:*:*
koniecznie daj znac jak po wizycie!!!!

CZESC DZIEWCZYNY !!! JESZCZE WAS NIE NADROBIŁAM SORKI ALE TO ZA CHWILKE MIAŁAM WEJSC WCZORAJ I DAC WAM ZNAC JAK TAM MOJA WIZYTA U GINKI,,,,, I CO KOSZMAR POPROSTU :-:)-:)-:)-( JUZ NA POCZATKU ONA SIE WYDAWALA JAKAS HMM GŁUPIA NIEMIŁA I WOGOLE NO ALE ROBIŁAM CO KAZAŁA (ŻAŁUJE ZE WTEDY JEJ NIEZMIENIŁAM :(:(:(:(:( ) BADANIA WSZYSTKO TEGO W SUMIE NIE ROZMAWIAŁYSMY ZA BARDZO ...I TU JUZ JEST ZLE ... ALE POZNIEJ W ŚRODKOWYCH MIESIACACH MOICH WIZYT WYDAWALA SIE ZNOWU SPOKO WSZYSTKO PYTAŁAM I WOGOLE NAWET SIE ŚMIAŁYSMY LECZ I TAK ZA KAZDYM RAZEM SZŁAM DO NIEJ JAK NA ŚCIECIE GŁOWY JAKAS ZESTRESOWANA A ZE TO KONIEC CIAZY TO jakos nie oplacalo sie jej juz zmieniac tymbardziej przenoscic tych wszystkich badan itd i znowu moj bład.....a wczoraj moja wizyta wyglaala tak : " weszłam zmierzyła mi ciśnienie zapytała kiedy robiłysmy krew mocz odpowidziałam ze dawno dała mi skierowanie a jak zapytalam czy by mi dala skierowanie na badanie grupy krwi powiedziała ze ona ma okreslona i ze jej jest niepotrzebna ...a ja ze mi do szpitala potrzebna zeby mnie przyjeli a ona ze to nie prawda :wściekła/y:potem napisala skierowanie na usg i tyle juz wychodziłam oczywiscie zapytalam czy mi zobaczy szyjke JESTEM JUZ W 33 tygodniu czy mi sie skraca czy cos ONA ze niema potrzeby :-( i juz wychodzilam a ona aaa to pani jeszcze wroci to tetna poslucham ledwo przylozyla powiedziala ok to na tyle :-(i co z calej wizyty dowiedzialam sie jakie mam cisnienie tylko :-(jestem nia załamana :-:)-:)-( ale przeciez juz nie ma sensu zmieniac na nowa skoro 1 wizyta zostala w listopadzie ............ wyszlam wczoraj i sie normalnie poryczałam jak głupia:eek: i wogole jestem załamana :-:)-:)-(
\jeju przeciez ciaza i dobro ciazy przedewszystkim zalezy od jej przebiegu od mojego myslenia i wogole a jak ja mam sie nie denerwowac jak ona mnie tak dobija a powinna wspierac wydawala sie na poczatku spoko ehhh wiem ze dawno powinnam ja zmienic ........

ehh ide was nadrobic cosik ...............:-(

ja tez witam ie z rana, kurde z tego wszystkiego zapomnilama sobie wczoraj kupic pieczywa...

a no przydaloby sie....do ostatniego zdania sie nie wypowiadam bo brak wyobrazni mnie zabil...maz ma zwichnieta szczeke i ruszaja mu sie zeby a ta wczoraj wpadla na 15 min i przywiola mu gumy do zucia...:-D

juz sie wlasnie zbieram z papkami do niego...ale lekarz pwoiedzial ze pusci go moze do domu niedlugo...tylko trzeba mu bedzie mzieniac opatrunki i dawac zastrzyki (ale sie wyzyje za to co narobil na jego chudej dupie:-D)

boziu z tymi gumami mnie rozbroilas !!! przeciez to trzeba miec cos z glowa !! a swoja droga czeka go spora przeprawa u dentysty !! a ty zastrzyki umiesz robic ??

a ja wlasnie wrocilam z labo i powiem ze mialam mega szczescie !! przyszlam do poczekalni i z mety wchodze !! az sie zszokowalam !!
no i cukier na dzien dobry 80 - czyli idealnie w sam raz :) reszta wynikow jutro po 11 ... czeka mnie kolejny spacerek ale spacerki z tego co widze dobrze mi robia :)

CZESC DZIEWCZYNY !!! JESZCZE WAS NIE NADROBIŁAM SORKI ALE TO ZA CHWILKE MIAŁAM WEJSC WCZORAJ I DAC WAM ZNAC JAK TAM MOJA WIZYTA U GINKI,,,,, I CO KOSZMAR POPROSTU :-:)-:)-:)-( JUZ NA POCZATKU ONA SIE WYDAWALA JAKAS HMM GŁUPIA NIEMIŁA I WOGOLE NO ALE ROBIŁAM CO KAZAŁA (ŻAŁUJE ZE WTEDY JEJ NIEZMIENIŁAM :(:(:(:(:( ) BADANIA WSZYSTKO TEGO W SUMIE NIE ROZMAWIAŁYSMY ZA BARDZO ...I TU JUZ JEST ZLE ... ALE POZNIEJ W ŚRODKOWYCH MIESIACACH MOICH WIZYT WYDAWALA SIE ZNOWU SPOKO WSZYSTKO PYTAŁAM I WOGOLE NAWET SIE ŚMIAŁYSMY LECZ I TAK ZA KAZDYM RAZEM SZŁAM DO NIEJ JAK NA ŚCIECIE GŁOWY JAKAS ZESTRESOWANA A ZE TO KONIEC CIAZY TO jakos nie oplacalo sie jej juz zmieniac tymbardziej przenoscic tych wszystkich badan itd i znowu moj bład.....a wczoraj moja wizyta wyglaala tak : " weszłam zmierzyła mi ciśnienie zapytała kiedy robiłysmy krew mocz odpowidziałam ze dawno dała mi skierowanie a jak zapytalam czy by mi dala skierowanie na badanie grupy krwi powiedziała ze ona ma okreslona i ze jej jest niepotrzebna ...a ja ze mi do szpitala potrzebna zeby mnie przyjeli a ona ze to nie prawda :wściekła/y:potem napisala skierowanie na usg i tyle juz wychodziłam oczywiscie zapytalam czy mi zobaczy szyjke JESTEM JUZ W 33 tygodniu czy mi sie skraca czy cos ONA ze niema potrzeby :-( i juz wychodzilam a ona aaa to pani jeszcze wroci to tetna poslucham ledwo przylozyla powiedziala ok to na tyle :-(i co z calej wizyty dowiedzialam sie jakie mam cisnienie tylko :-(jestem nia załamana :-:)-:)-( ale przeciez juz nie ma sensu zmieniac na nowa skoro 1 wizyta zostala w listopadzie ............ wyszlam wczoraj i sie normalnie poryczałam jak głupia:eek: i wogole jestem załamana :-:)-:)-(
\jeju przeciez ciaza i dobro ciazy przedewszystkim zalezy od jej przebiegu od mojego myslenia i wogole a jak ja mam sie nie denerwowac jak ona mnie tak dobija a powinna wspierac wydawala sie na poczatku spoko ehhh wiem ze dawno powinnam ja zmienic ........

oplaca sie zmienic nawet na ostatnia wizyte...

Cześć Kobietki nadrabiam wczorajsze popołudnie i wieczór i powoli coś będę skrobać.
Pauluś ja mam od 3 tygodni brzuch obniżony i ciągnie mnie w kroku i w brzuchu, gin kazała mi leżeć, mimo że nie ma rozwarcia:-(
dagmar nie załamuj się kochana może jeszcze będzie dobrze trzeba leżeć i tyle innego sposobu nie ma
Co do gripexu to nie mam o nim dobrego zdania zawsze źle się po nim czułam był dla mnie za mocny, a tymbardziej nie lykałabym go w ciąży:no:

reklama

NO to rzeczywiscie babka jakas dziwna !super cisnienie to se mozesz w domu sama zmierzyc !:wściekła/y:

Do góry