reklama
nowamagdak
Fanka BB :)
Od prawej ręki mówicie????? Przecież to typowy ból od myszki komputerowej, nawet te drętwienia i przykurcze mają swoją specjalistyczną nazwę, poszukajcie w necie.
ja jestem leworęczna a drętwieje mi prawa ręka. Więc to ciążowa dolegliwość a nie od komputera

D
daffodill
Gość
Ok ja zmykam chwile sie polozyc przekąsić coś i troche TV ogladnac bo od tego komputera to oczy mi juz całkiem padna. A mam jeszcze takie pytanie: czy są tu dziewczyny które noszą soczewki? ale nie chodzi mi o te korygujace tylko zwykle kolorowe bez mocy. Jak któraś wie to proszę niech napisze jak to jest z soczewkami w ciązy czy mozna je nosić czy jest od góry ustalone że nie wolno.
MOj bada ginekologicznie zawsze ! Moim zdaniem chyba lepsze to niz nie wiedza czy cos tak sie rozchodzi ! krzywdy badaniem nie robi przeciez zna sie na tym ,wiec ja jestem happy ze ginekologiczne mam co wizyta ( teraz co 2 tygodnie)
zamówiłam wózek teutonie, tzn idę zamówić i do tego fotelik z baza tej samej firmy w tym samym kolorze
http://www.teutonia.pl/index.php?menu=8&etap=9&wozek=4&wk=3430&kola=59&gon=2&gonkol=3430
No super wybór!!! Wybrałas mercedesa pośród wózków

nowamagdak
Ok ja zmykam chwile sie polozyc przekąsić coś i troche TV ogladnac bo od tego komputera to oczy mi juz całkiem padna. .
haha się uśmiałam
D
daffodill
Gość
haha się uśmiałam)) hhihiihih komputer i tv podobne są i od obydwóch mogą oczy odpaść
hihihih dobre dobre
)) jesteś niesamowita :-)
No tak ale komputer mam przed samym nosem a TV 3 metry od łózka więc oczy tak sie nie mecza nie pieka i nie bola
Nie myślałam tymi kategoriami, szczerze mówiąc pierwszy raz o nim słyszałam, ale ma wszystko co chciałam i do tego fajną tapicerkę. :-)No super wybór!!! Wybrałas mercedesa pośród wózków![]()
nowamagdak
No tak ale komputer mam przed samym nosem a TV 3 metry od łózka więc oczy tak sie nie mecza nie pieka i nie bola![]()
hiihih nooo, ale chodziło mi o sam fakt tv a komp = ekran i ekran
ja też bym chętnie się położyła na tv, ale muszę pilnować chaupy bo ytrzech chłopa remont robi na wszystkich w sumie piętrach.. no i doglądam co robią,.
reklama
Nie myślałam tymi kategoriami, szczerze mówiąc pierwszy raz o nim słyszałam, ale ma wszystko co chciałam i do tego fajną tapicerkę. :-)

a co do fotelika to ja tez już kupiłam z bazą samochodową