reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Madzienko, pulneo to jest odpowiednik eurespalu, moja już go brała i teraz też dostaje, okropny w smaku, ale w naszym przypadku skuteczny.

Dzięki Kochana, czytaam o nim w necie, na szczęście już go nie musimy pić....:tak::tak::tak:

Własnie wrócilismy od lekarza...Jula miała trzydniówke, przed samym wyjściem zsypało ją...ufff jaka ulga:tak::tak::tak:

Bliźniaczku specjal for you oznajmiam, ze zrobiłam TEŚCIOR NUMBER TU i jest wynik negatywny....kreska jedna...ciąży brak...... ale mi spadł kamlot z serca........Nio ale @ nie ma i nie ma.....

To nie beędzie bobaska??:eek::eek::eek:
Kanuś jak Mari czuje się??

reklama
Dzięki Kochana, czytaam o nim w necie, na szczęście już go nie musimy pić....:tak::tak::tak:

Własnie wrócilismy od lekarza...Jula miała trzydniówke, przed samym wyjściem zsypało ją...ufff jaka ulga:tak::tak::tak:

To dobrze, że już wszystko wporządku:tak:

Madziu no to czekamy na wieści......a jak ten syrop sie nazywa?

U nas powróciły kupki dizisja juz 5 było.....ale poza tym jakby lepiej....

A Mariczce życzymy szybkiego powrotu do zdrówka:tak:

Pati już mi zasnęła, a ja sama, bo niemężowy dorabia w tym tygodniu po pracy i remontuje mieszkanie jakiemuś facetowi... Więc siedzimy z Patrycją same od świtu do nocy:-)

A z nowości, tak po cichutku powiem, że w poniedziałek jadę na rozmowę do swojej byłej pracy i chyba wracam na pół etatu od przyszłego tygodnia, o ile zaproponują mi te same warunki co przed ciążą:tak: Cieszę się, bo poprawiło by to nasz budżet:tak: A święta tuż tuż i roczek Patrycji i pieniążki potrzebne...

Co do biegania to jestem zaszczycona że pamiętasz o tym że Tygrych lęka sie o Twoje zdrowie i Twoje kolano:-D:-D:-D

ostatnio wpadłam na szatański pomysł ( szatański dlatego iż kompletnie zielona jestem jeśli chodzi o roboty reczneQ!!!:-)) wracjąc do tematu marzy mi se wydziergać na drutach szalik :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: taki dlugiiii gruubyyyyyy puchatyyyyyyyy i rudyyyyyyyyyy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: tylko nie mam pomysłu jak zato się zabrać:zawstydzona/y::zawstydzona/y: ciężko sie robi nadrutach????:eek::eek::eek:

no ba...taki OPR od Tygrysa dostałam za to kolano, że czuję sie wręcz zobowiązania do informowania o moich poczynaniach:-Djesssu, jakie skomplikowane zdanie:-D:-D:-D

kochana kurczakiem domowym to ja już jestem od dawna !!!!:-D:-D dokladnie od kiedy poszłam na zwolnienie w ciąży a teraz to przeżywam apogeum kurczakowatości domowej i dlatego ta chcica na druty:-D:-D:-D 3 dni mówisz hmmmmmmmm a ile np włóczki czy tam wełny jest potrzebne na taki dłuuuuugi szaliczek>???????

a moja rodzina składa się z koguta, kury domowej i małego kurczaczka
:tak::-D:-D:-D
Tygrysku to witaj w klubie czekających na @...... dzisiaj ide po testa.....bo to już lekka przesada......poczekam tylko az mis wróci z pracy...o albo jego wyśle:p hahhaha jako przykładna zonka:p hahah

Bliźniaczku specjal for you oznajmiam, ze zrobiłam TEŚCIOR NUMBER TU i jest wynik negatywny....kreska jedna...ciąży brak...... ale mi spadł kamlot z serca........Nio ale @ nie ma i nie ma.....

super, no ja nic nie pisałam, ale tez sie troszkę stresowałam, bo w tamtym miesiącu zapomniałam tabletki, no i niby wszystko ok, bo przerwy nie zrobiłam, ale i tak stresik troche był, tym bardziej, że jak brałam cały czas hormony to wiadomo niebezpieczeństwo dla ciązy gdyby była.....nie wiem co bym wtedy zrobiła:sorry:
na szczęście dziś rano gość nawiedził, i od razu mi lepiej:tak:

a my całą rodzinką na kawusi w mieście byliśmy, na spacerku taaaakim długim, że po dzisiejszych biegach porannych, no nogi mi wchodzą....juz nie powiem gdzie:-p:tak:

Witam się wieczornie.

Kana - cieszę się, że z Mariczką lepiej. No i chyba że teścik negatywny to tez dobra wiadomość, skoro nie planowałaś na razie drugiej dzidzi :)

Madzienka - dobrze, że to tylko trzydnióweczka :tak:

U nas kolejna zarwana nocka, ufff... Nie wiem, jak długo pociągnę takim trybiem :cool:

Mamuski nasze kochane dziekujemy :)

Mari juz troszke lepiej......to znaczy nie gorączkuje,na szczecie,ale te kupki jeszcze takie brzydkie sa niestety...dzisiaj było wsumie 6....

Madziu ciesze sie ogromnie,ze Julci juz teraz tylko lepiej bedzie :tak::tak::tak:

Nio ja chciałabym druga dzidzie,ale tak za jakies 1,5 roku najszybciej....

:szok:ojej, dopiero teraz zauważyłam twojego posta Madziu, przepraszam, oj rzeczywiście ulga, bo znaczy, że wszystko juz będzie dobrze z Julcią, ale ta pierwsza pani doktor.....miałaś kochana rację, że nie ufałaś:tak: skoro nie potrafiła 3dniówki stwierdzić, a Tobie mamusiu tylko pogratulować wspaniałego instynktu macierzyńskiego:tak:

Dziękuję za wieści, dobrze, ze Ci ulżyło. Zdrówka dla Mariczki, oby te ilości kupek się zmniejszyły, bo sie biedulka tylko męczy.

Super, że wylazło szydło z worka i wiesz już co się dzieje z Julą, teraz już będzie tylko lepiej

Martusia, powodzenia na rozmowie w sprawie pracy. A czy Ty masz płatny zasiłek wychowawczy?

Spokojnej nocki mamusie i dzieciaczki

Dzięki dziewczynki, nie ukrywam ulżyło mi:tak::tak::tak:

Życzymy zdrówka pozostałym chorowitkom....i Martusce powodzenia na rozmowie;-);-);-)

Zmykam spać bo nie wiadomo jaka nocka przed nami, a ledwo na oczy widzę...mam tylko nadzieję że zasnę:sorry::sorry::sorry::sorry:

DOBRANOC!!!!

hey Kochane

My od 6 nie śpimy:-(
Młoda się bawi a ja Was podczytuję.

Cieszę, że dzieciaczki juz lepiej.
Martusia Tobię życze powodzenia na rozmowie.

Ale dzisiaj jestem śpiąca.
Jakbym poszła spać to wstałbym o 12:-D

Wszystkiego Najlepszego dla Solenizantów.

reklama
dzień dobry :tak:
kto pije kawę?

do nas dzisiaj wpadnie na obiad teściowa bo ma coś do załatwienia w Zabrzu i tak przy okazji, na szczęście z niczym się nie muszę spieszyć bo cały obiad zrobiłam już wczoraj :tak:

Do góry