reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
a ja nawet lubie ale nie na kolacje ... raczej rano w ramach sniadanka :) zwlaszcza ze wcielam miche swiezych owockow w salatce a mleko do tego to bylaby racze mieszanka wybuchowa !!!
ja jak nie bylam w ciazy i mieszkalam u siebie to co dzien z mezem jedlismy kolacje na cieplo teraz jak musze lezec to nie mam jak robic..
teskno mi do tamtych czasow...ale mam nadzieje ze jak maly sie urodzi to bedzie lepiej...
a kakao pije bo nawet nie mam sile nic sobie zrobic na kolacje..jakbym miala mame przy sobie to by mi pewnie cos zrobila pysznego...
jutro musze mu zrobic spagetti z makaronem jakims malym...
i zaraz strace pomysly na miekkie obiady dla niego zeby nie musial gryzc...
i jeszcze jutro wizyta u profesorra - promotora..;/
ehh ciezki dzien mnie czeka...
ale w czwartek spie caly dzien i nigdzie juz nie wstaje...

co do miekkich jedzonek to polecam np ryz z sosem meksykanskim !! miesko mielone powinien bez problemu zjesc zwlaszcza ze zrobione na luzno!! a jest to calkie pozywne danie i baaaardzo smaczne !! jak chcesz to ci przepisa /2 zdania/ napisze na gotowaniu :)

co do miekkich jedzonek to polecam np ryz z sosem meksykanskim !! miesko mielone powinien bez problemu zjesc zwlaszcza ze zrobione na luzno!! a jest to calkie pozywne danie i baaaardzo smaczne !! jak chcesz to ci przepisa /2 zdania/ napisze na gotowaniu :)
robilam mu wczorj miesko mielone w sosie pomidorowym z kasza kuskus...
jutro spagetti, potem walne mu jakies pulpeciki w sosie koperkowym a poyem juz mi powie ze ma dosc mielonego miessa:-D
a on nie lubi szpinaku, ani warzyw gotowanych i bede miala poblem na co wymienic to mieso mielone:-)

Jestem jestem jakbym mogla Was nie odwiedzic kurde zdolowalam sie doczytalam wlasnie wiesci zle.
Cherie, Daffodill trzymajcie sie mam nadzieje ze w szpitalu Was troche podreperuja i dzidzie beda siedziec jeszcze troszke w brzuszkach i szybciutko do nas wrocicie!!!!
Elizka moj tata tez ma raka ale dna jamy ustnej mial 2 operacje wycieli mu prawie wszystko co mial w buzi lacznie z polowa jezyka nie moze mowic ledwo go rozumiemy a na szyji mu sie zrobila ogromna przetoka zarazili go do tego gronkowcem w szpitalu i mu sie to nie goi dziennie opatrunkow z 10 robi od ucha do ucha tak to sie paprze ale wierzymy wszyscy ze da rade i pokona chorobe tez musisz wierzyc trzymam kciuki za twojego tatusia moj tez ma cukrzyce i 52 lata:(

reklama
Do góry