reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

nej, nej, nej:-)
ta wymowa mnie dobija tak ze szok...normalnie sie trza na pmiec uczyc a ja odzwyczajona od pamieciowek - szkola byla tyle lat temu...moj mozg nie jest nastawiony na pamieciowki wogole. logike, gramatyke to tka - zeby tylko nie wkuwac na pamiec a niestety duzo tego jest na poczatku

reklama
a ja przyszłam wam powiedzieć że właśnie pojawił się u mnie piękny śluzik :-):tak:
Trochę mnie to martwi, bo ja coprawda dzisiaj kończe antybiotyk, ale M jeszcze bierze- czy nie będzie problemu?... mam nadzieję, że nie przegapimy momentu. Dzisiej pewnie do serduszkowania nie dojdzie, bo jakoś tak, jak wspominałam, ostatnio mamy kryzysy i fochy... Bede sie musiala jutro przypodobać :-D

a ja przyszłam wam powiedzieć że właśnie pojawił się u mnie piękny śluzik :-):tak:
Trochę mnie to martwi, bo ja coprawda dzisiaj kończe antybiotyk, ale M jeszcze bierze- czy nie będzie problemu?... mam nadzieję, że nie przegapimy momentu. Dzisiej pewnie do serduszkowania nie dojdzie, bo jakoś tak, jak wspominałam, ostatnio mamy kryzysy i fochy... Bede sie musiala jutro przypodobać :-D

hehehe .... :) to przypodobanie jest najgorsze ja też tak mam ... najgorsze że jak przegapisz moment to trzeba czekać cały miesiąc więc szkoda :tak::tak::tak::tak:

Jak dopiero ci się pojawił to jeszcze masz trochę czasu ... np. mi się pojawia w 9dc a owu mam w 14dc czyli czas n pogodzenie jeszcze jest ;)))

Lolaco to jest omega?? Jak byliśmy z M w novum to lekarz kazał jeść cynk wiec szamiemy ryby, watróbke, sery ... :)

No ja tego problemu nie mam.... mam za to inny - moja maz czesto jest tak zmeczony ze mowi ze nie da rady albo sprobuje i stwierdzi ze nie da rady.... nie musze mowic Wam chyba jak ja sie wtedy czuje :-:)wściekła/y:

Esch - u nas też tak było....JAk zaczynaliśmy sie przytulać bo, że tak powiem mus był....I okazywało się że lipa z tego była...Zwłaszcza w najlepszym dniu do przytulanek...czasami było po kilka podejść...Żal mi zwłaszcza wtedy było mpjego P. strasznie się tym przejmował i podchodził zestresowany do kolejnych prób w następnym miesiącu...Dlatego też w ostatnim miesiącu wzięliśmy na luz i to mega luz...przytulanki były super a w dniu owulacji on się nie stresował bo widział że do tej pory szło ekstra i proszę jaki efekt mamy :biggrin2:

Także rozumiem Was Kochane jak to jest...Przechodziliśmy z Moim P. to samo...Stres, presja, kłotnie o byle co, bo na 2 dni przed owulacją ja już chodziłam cała napięta....

Agi ale wlasnie od dwoch cykli "wyluzowalismy" skoro mamy tak zle wyniki i wskazania do IUI wiec na luzie nie celujemy w owu, nie czekamy na srodek cyklu tylko tak co kilka dni... i niestety dalej to samo :-( juz sama nie wiem co mam z tym robic... 29 maz idzie znowu do lekarza i przypomne mu zeby o tym powiedzial...

Dziewczyny

Czuje wewnetrznie dzisiaj ze stracilam kruszynke. Po prostu sie zupelnie inaczej dzisiaj czuje, i tempka mi spada od rana, i wsio mnie przestalo bolec i po prostu czuje ze stracilam

ale mi sie chce plakac.....:-:)-(

Dziewczyny

Czuje wewnetrznie dzisiaj ze stracilam kruszynke. Po prostu sie zupelnie inaczej dzisiaj czuje, i tempka mi spada od rana, i wsio mnie przestalo bolec i po prostu czuje ze stracilam

ale mi sie chce plakac.....:-:)-(

Lola będę monotematyczna ale apeluję o spokój! Nakręcanie się tu niczego nie zmieni! Poza tym, że się czujesz inaczej o niczym nie świadczy.
Może zadzwoń do lekarza i powiedz mu o swoich watpliwościach. Porozmawiaj z nim może weźmie cię na wcześniejsze badania.

reklama
Do góry