Witam os razy nieco odpisuję

Tu masz o samej nadżerce i opisane wszystkie sposoby leczenia
Nadżerka to nie rak, ale... - cytologia, Kobieta, nadżerka, nowotwory kobiece, objawy - Zdrowie - poradnikzdrowie.pl
Tu natomiast dokładny opis i fotki co jak wygląda.
Ja miałam ten paskudny HPV wszczepiony przy zabiegu łyżeczkowania

,ale podobno już jest dobrze.
Żadnej większej nadżerki nie powinno się ruszać bez badania kolposkopowego
!!!!Kolposkopia to badanie,gdzie ogląda się szyjkę pod mikroskopem i jak trzeba to pobiera się wycinki (próbki) do badania.Ja miałam pobranych 11 wycinków.

https://www.babyboom.pl/forum/poronienia-f33/ciaza-po-poronieniu-3780/index6796.html
Tam jest nas setki :-
-
-(
Ja mam za sobą 2 poronienia i 2 dzieci.
Planuję jeszcze jedno,ale to w przyszłości

Uciekam dziewczynki,bo mój czas na kompa się skończył.

Z nadżerką da się zyc ,ale trzeba ją kontrolować.no bo moj tylko na weekend przyjezdza :--
-
-(
i to co drugi tydzien
no i dobrze,wczoraj bylo zle ale z kazdym dniem bedzie lepiej;-);-)
ja narazie takowych sytuacji nie mam moj ma dopiero roczek;-);-);-);-)
pamietamy cie kochana
witam dziewoje!!!
tak wiec opowiadam co u mnie dzis w pracy wszystko mnie bolało normalnie słaba byłam jak nic wiec poszlam popoludniu do naszej lekarki i mam l4 do niedzieli
poczatki grypy i lepiej wczesniej wygrzac ;-);-);-);-);-)
dzis bylam tez u gina :--
-
-
-(
mialam cytologie kontrolną, za mies mam sie stawic po wyniki i umowic sie od razu na zabieg (wykrył u mnie nadżerkę dużą i beda mi zamrażać :--
-
-()
napiszcie mi co to jest nadzerka i czy moga byc jakies powiklania po tym ????
powiedzialam mu ze mne jajniki moje kłują zrobil mi wiec usg na lewym jajniku mam 15mm torbiel :--
-
-
-
-
-(
mowi ze moze mnie to bolec jeszcze do kolejnej miesiaczki a żeby mi szybciej przeszło najlepiejby było gdybym zaszła w ciąże ;-);-);-) chciał mi tabletki przepisać ale mowi skoro chce pani dziecko to nie bedziemy nic podawac;-);-);-)
przedemna byla moja siostra, jest w 30 tyg i ... szyjka jej sie skraca
jutro rano do szpitala i pewnie bedzie lezala na ceglowkach do porodu szyjka ma 22mm wiec bardzo mal, pytal sie jej czy nie miala skurczy no ale ona ze to jej pierwsza ciąza i ze nie wie jak wygladaja skurcze
no i dzis w pracy poleciało juz 5 osób, mnie jeszcze nie ruszyli, zobaczymy co dalej bo w poniedzialek mam dopiero do pracy![]()

Tu masz o samej nadżerce i opisane wszystkie sposoby leczenia
Nadżerka to nie rak, ale... - cytologia, Kobieta, nadżerka, nowotwory kobiece, objawy - Zdrowie - poradnikzdrowie.pl
Tu natomiast dokładny opis i fotki co jak wygląda.
Ja miałam ten paskudny HPV wszczepiony przy zabiegu łyżeczkowania

Żadnej większej nadżerki nie powinno się ruszać bez badania kolposkopowego

fajnedowikla proszę bardzo :-)
KOZAKI KOWBOJKI R503-b CAMEL ROZM.37 (790987720) - Aukcje internetowe Allegro
witaj kochanawitam:-) u mnie leci pomalutku ,troche sie przeziębiłam ale za 3 dni koncze kurs to moze troche sie podlecze Pozdrawiam i obiecuje ze bede zagladac czesciej![]()
Helenka jest THE BESTHelenka chora, ale apetyt je dopisuje, właśnie mi powiedziała: Mamo zrobiłaś za małe sniadanie, to mi nie wystarczy![]()

daj jej namiary na BB "Ciąża po poronieniu"Właśnie pisałm do kolezanki tej co zawsze rzem wychodzimy na spacery i nasze dziewczyny to rówieśnicy.
no i sie dowiedziałam ze w niedzielę poroniła,kurczę była bodajże w 8tyg.
Napisał że na razie nie jest w stanie się z nikim spotykac bo jest załamana i sie nie dziwię.
Nawet nie wiem jak jej teraz pomóc,nie chce sie narzucać bo ona chce miec teraz święty spokój.kurcze tak mi jej żalmpare miesięcy się starali o to dzicko i taka tragedia.
przez to wszystko też mi się smutno zrobiło:--
-
-(
https://www.babyboom.pl/forum/poronienia-f33/ciaza-po-poronieniu-3780/index6796.html
Tam jest nas setki :-
Ja mam za sobą 2 poronienia i 2 dzieci.
Planuję jeszcze jedno,ale to w przyszłości

Uciekam dziewczynki,bo mój czas na kompa się skończył.