reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Ja oczywiscie w pracy wiec szybko mowie dzien dobry. Rozmawialam z szefowa i powiedziala ze ona nie placi za zwolnienie:sorry: tak myslalam:wściekła/y: Ale nie mam zlego nastroju bardzo bo wczoraj mi przyszla wkoncu paczka z PL i mam rzeczy dla dzidzi wkoncu, moge sobie prac prasowac itd:-)

Milego dzionka wszystkim a ja wracam do pracy
jak przejdziesz na H&S to musi ci zapłacic bo to jest urlop a nie zwolnienie:tak:mój szef tez sie wkurzył jak mu to pokazałam ale musiał zapłacic:-)

mamo ady niepotrzebnie sie wczoraj wkurzyłam i teraz juz nie wnikam bo ja i tak w ciąży mnie waże od jego żonki która bez ciąży wazy pewnie ze 2 razy tyle co ja:-p

właśnie wróciłam od GP,schudłam kg od ostatniej wizyty:szok:chyba dlatego ze słąbe śniadanko było:-(no i lekarz powiedział ze na następną wizyte przyjde juz z synciem:-):-Dbo juz jest jak to nazwał "przy bramie":tak::-D

julcia juz wysłałam na nk ale tu tak oficjalnie STO LATEK
3128.gif

reklama
Witam Olivier dał mi dzis troche pospac:)
Kawke piję i zabieram sie za jakies porzadki i mam plan ciasto zrobic na spotkanko:)
Julia najjjjjjjj:)!!
pozdro

Ja obiadek już zrobiłam i spadam zaraz z młodym do koleżanki:tak:.Pogoda dziś wręcz rozpieszcza!
mamo ady niepotrzebnie sie wczoraj wkurzyłam i teraz juz nie wnikam bo ja i tak w ciąży mnie waże od jego żonki która bez ciąży wazy pewnie ze 2 razy tyle co ja:-p

właśnie wróciłam od GP,schudłam kg od ostatniej wizyty:szok:chyba dlatego ze słąbe śniadanko było:-(no i lekarz powiedział ze na następną wizyte przyjde juz z synciem:-):-Dbo juz jest jak to nazwał "przy bramie":tak::-D
Ja to miałam podobny przypadek.Jak byłam w 9 m-cu ciąży,byłam z P (jeszcze nie mężem) w sklepie na zakupach,na kasie siedziała taka znajoma:confused2:.Mówi do mnie,najpierw: O,w ciąży jesteś?A kto jest szczęśliwym tatusiem?:eek::confused2::eek:Dodam,że staliśmy z P trzymając się za ręce!!!A za moment mój P odpowiada: ja:-D.Czekam z moją ślicznotką na bąbelka(zajarzył,że ta jakaś walnięta i specjalnie mnie przytula,całuje).A ta na to:ślicznotka?Trzeba ją było widzieć kiedyś!Wtedy to była laska,a nie teraz:sorry::confused2::eek::-D:-D:-D.I tu jeszcze dodam,że ona była/jest grubsza niż ja wtedy z prawie donoszoną ciążą:tak:.Tak się uśmialiśmy z P,że szok:-D:-D.No,widać,niektóre maszkary tak mają:happy:
A co do stania przy bramie,Marta-powiedz to Lubiczance,niech też swoją już roztwiera:-D

Julia wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń:-) pogoda superowe aż chcę się wyjśc M już dziś wyjechał z Pl szykuje lodówe na świniaka :-D Dama moja leży na macie się sie wszystkim zachwyca oglądając ;-)Teletubiśie a syn w końcu mógł wyjść pograć w piłkę:szok:Co do fałdek to o tym tu dopiero usłyszałam :-)

Anineczka zupełnie inaczej sobie Ciebie wyobrażałam:-D, a tu zaglądam na NK i normalnie :szok:. Tak młoda laska z Ciebie:-)
Ha ha to znaczy jak sobie mnie wyobrażałaś?
Młoda laska? Fakt urodziłam pierwszego syna w wieku 23 lat,a miał byc na ćwierćwiecze moje,tak sobie założyłam,no ale on zdecydował się szybciej zagnieździć :laugh2:
Ty też nie wyglądasz na swój wiek ;-)
Ja mam czasem z tym problemy :confused2:

Tabasia Gratuluję syneczka!!!
Imię już wybrane?

Mój M pojechał ostro z agencją :eek:
No ja nie wiem czy to dobry pomysł to co on robi.
Napisał maila do treshold i do agencji,że nie zapłaci za rent za ten miesiąc....mam mieszane uczucia co do jego postępowania....

Galway Girls miłego spotkania :tak::tak:
Ahhh jakbym chciała byc Galway Girl :sorry:
[video=youtube;zFlfSeh-Ts8]http://www.youtube.com/watch?v=zFlfSeh-Ts8[/video]
Kocham Tą piosenkę :rofl2:
No i film P.S I love You :laugh2:

Ostatnia edycja:
Ja obiadek już zrobiłam i spadam zaraz z młodym do koleżanki:tak:.Pogoda dziś wręcz rozpieszcza!

Ja to miałam podobny przypadek.Jak byłam w 9 m-cu ciąży,byłam z P (jeszcze nie mężem) w sklepie na zakupach,na kasie siedziała taka znajoma:confused2:.Mówi do mnie,najpierw: O,w ciąży jesteś?A kto jest szczęśliwym tatusiem?:eek::confused2::eek:Dodam,że staliśmy z P trzymając się za ręce!!!A za moment mój P odpowiada: ja:-D.Czekam z moją ślicznotką na bąbelka(zajarzył,że ta jakaś walnięta i specjalnie mnie przytula,całuje).A ta na to:ślicznotka?Trzeba ją było widzieć kiedyś!Wtedy to była laska,a nie teraz:sorry::confused2::eek::-D:-D:-D.I tu jeszcze dodam,że ona była/jest grubsza niż ja wtedy z prawie donoszoną ciążą:tak:.Tak się uśmialiśmy z P,że szok:-D:-D.No,widać,niektóre maszkary tak mają:happy:
A co do stania przy bramie,Marta-powiedz to Lubiczance,niech też swoją już roztwiera:-D
:szok::szok::szok:to larwa jedna!! taką to tylko
lepper2.gif

lubiczanka otwieraj wrota
1125.gif

anineczka ja tez uwielbiam tą piosenke!!!

Ach Dziewczynki-co z tego,że ja wrota otwieram,jak chętnego na wyjście nie ma;-):-D
Martuś-czytałaś smsa?Mozesz mi napisać tu na forum-jakby co:sorry:Już po fakcie-dzięki za odpowiedz:tak::laugh2:
A pogoda-marzenie .Koniec pazdziernika w Irlandii-nie do wiary.szkoda,że jutro wszystko ma wrócić do tutejszej normy:-(

reklama
Julia sto lat sto lat

pytanie do tych co tu zdawaly prawko
laski mam pytanko czy potrzebuje tylko badanie wzroku czy tez ten medical raport aby zlozyc papiery na prawko????
Moja znajoma potrzebowała tylko badanie wzroku,które to zrobiła u najzwyklejszego w świecie optyka-weszła z ulicy do sklepu z okularami i jej zrobili od ręki

Do góry