Julia -
Sto lat ♪♪ ♪ sto lat!!! ♪♪♪ ♪ STO LAT ♪♪
No zajefajnie Ci te emotki wyszly

Z taka weselna orkiestra mi sie skojarzyly

A ja sie pod nie "podepne", jesli pozwolisz i...
STO LAT, STO LAT JULIA!!!!!!!
dzień doberek:-)
ewelcia wczoraj jeden koleś zepsuł mi humor z rana,stwierdził ze "schudłam" ostatnio

a jego zona ma z 50kg nadwagi,debil jeden

ale juz dzisiaj mi przeszło i nawet mam dobry humor mimo tego ze czeka mnie piesza przeprawa przez całe miasto:-(
miłego dnia
Marta, Ty sie nie przejmuj takimi burakami!!!!!!!!
Ja mialam taka kumpele (na szczescie, juz nie mam), co zawsze w towarzystwie, na imprezie, jak bylo duzo ludzi mowila przy wszystkich... "O Booooooze, ale ty juz wielka jestes" "Jezuuuu, masz taki brzuch, ze zaraz chyba pekniesz" "Ale Ty sie slon zrobilas"... I takie tam, niekoniecznie dla mnie mile

Ale, ja nikogo nie bylo, albo same najblizsze grono, to "Slicznie wygladasz z tym brzuszkiem" "Jak stoisz tylem, to wcale nie widac, ze jestes w ciazy"...
Ona w tym czasie troche schudla i chyba chciala przez to swoja samoocene polepszyc. Dala mi nawet swoje za duze spodnie, w ktorych ja zaczelam chodzic pod koniec 4 mies. A nosilam je do konca 6. mies...
No ale bylo i minelo. Juz o tym nie mysle. Szkoda tylko, ze Ady sie z siebie pozbylam a kilogramow nie...
Ale sie dzisiaj wyspalam:-) Obudzialam sie w sumie ze 2-3 razy i wstalam, zeby sprawdzic czy Ada jest przykryta ale i tak wstalam wypoczeta. Bo zawsze lepiej obudzic sie samemu niz zostac obudzonym - chodzi mi o srodek nocy. Nawet mnie plecy dzisiaj nie bola...
Ada dzisiaj znowu w domu, bo w creche'u, w jej sali jest remont i kumpela mi powiedziala, ze jak nie musze, to lepiej, zebym jej nie dawala, bo tam kurz i balagan. W zamian za to moge ja dac w inne dni. Takze, w nastepnym tygodniu chyba 5 dni ja czeka
Dobra...Ide na sniadanko, bo kawke juz wypilam.
To milego dnia Dziewczeta:-)