reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

nie zauważyłam posta na górze-pewnie,że Cię podrzucimy gdzie chcesz-zazwyczaj jesteśmy w przedszkolu tuż po9-ej.Mogę po Ciebie podjechać-żebym zobaczyła gdzie mieszkasz(i potem nie będę musiała już szukać)i przy okazji Ty nóżki sobie oszczędzisz troszkę:tak:.Tylko który nr domku?i to jest to drugie osiedle od szkoły na lewo,tak?
tak,drugie osiedle od szkoły,potem pierwsza w prawo,nr 5:tak:

reklama
Ja oczywiscie w pracy wiec szybko mowie dzien dobry. Rozmawialam z szefowa i powiedziala ze ona nie placi za zwolnienie:sorry: tak myslalam:wściekła/y: Ale nie mam zlego nastroju bardzo bo wczoraj mi przyszla wkoncu paczka z PL i mam rzeczy dla dzidzi wkoncu, moge sobie prac prasowac itd:-)

Milego dzionka wszystkim a ja wracam do pracy

Julia 28 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
urodziny4.gif

Julia -
Sto lat ♪ sto lat!!! ♪♪ STO LAT ♪

koncert.gif
koncert.gif
koncert.gif

No zajefajnie Ci te emotki wyszly:-D:-D:-D Z taka weselna orkiestra mi sie skojarzyly:-D:-D:-D:-D
A ja sie pod nie "podepne", jesli pozwolisz i... STO LAT, STO LAT JULIA!!!!!!!

dzień doberek:-)

ewelcia wczoraj jeden koleś zepsuł mi humor z rana,stwierdził ze "schudłam" ostatnio:wściekła/y:a jego zona ma z 50kg nadwagi,debil jeden:crazy:ale juz dzisiaj mi przeszło i nawet mam dobry humor mimo tego ze czeka mnie piesza przeprawa przez całe miasto:-(
miłego dnia
smiley__12_.gif

Marta, Ty sie nie przejmuj takimi burakami!!!!!!!!
Ja mialam taka kumpele (na szczescie, juz nie mam), co zawsze w towarzystwie, na imprezie, jak bylo duzo ludzi mowila przy wszystkich... "O Booooooze, ale ty juz wielka jestes" "Jezuuuu, masz taki brzuch, ze zaraz chyba pekniesz" "Ale Ty sie slon zrobilas"... I takie tam, niekoniecznie dla mnie mile:eek::eek:
Ale, ja nikogo nie bylo, albo same najblizsze grono, to "Slicznie wygladasz z tym brzuszkiem" "Jak stoisz tylem, to wcale nie widac, ze jestes w ciazy"...
Ona w tym czasie troche schudla i chyba chciala przez to swoja samoocene polepszyc. Dala mi nawet swoje za duze spodnie, w ktorych ja zaczelam chodzic pod koniec 4 mies. A nosilam je do konca 6. mies...
No ale bylo i minelo. Juz o tym nie mysle. Szkoda tylko, ze Ady sie z siebie pozbylam a kilogramow nie...

Ale sie dzisiaj wyspalam:-) Obudzialam sie w sumie ze 2-3 razy i wstalam, zeby sprawdzic czy Ada jest przykryta ale i tak wstalam wypoczeta. Bo zawsze lepiej obudzic sie samemu niz zostac obudzonym - chodzi mi o srodek nocy. Nawet mnie plecy dzisiaj nie bola...
Ada dzisiaj znowu w domu, bo w creche'u, w jej sali jest remont i kumpela mi powiedziala, ze jak nie musze, to lepiej, zebym jej nie dawala, bo tam kurz i balagan. W zamian za to moge ja dac w inne dni. Takze, w nastepnym tygodniu chyba 5 dni ja czeka:tak:

Dobra...Ide na sniadanko, bo kawke juz wypilam.

To milego dnia Dziewczeta:-)

reklama
Julia wszystkiego Najlepszego z okazji Urodzinek !!!!

Pytanie trochę już zaległe,ale ja dopiero dziś sobie o nim przypomniałam :zawstydzona/y::sorry:

Anineczko - widzę u Ciebie, że Zosia ma zdrowe serduszko czyli operacja się udała? :happy2:
Tak Zosieńka ma już naprawione serduszko :-):-)
Teraz zbieramy na Szymonka operację,tak więc laski jak chcecie dorzucić kilka euro to tutaj są namiary:
https://www.babyboom.pl/forum/mozesz-pomoc-zobacz-f220/serduszko-dla-szymonka-32467/

Słoneczko wyszło jest ciepełko.
Antek jutro jeszcze nie pójdzie do przedszkola bo kończy antybiotyk.
Ja już można powiedziec jestem zdrowa.
Idę teraz poodkurzac ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry