jolu nie denerwuj sie
ja byłam na zwolnieniu tylko 3 tygodnie i szef mi płacił bo musi przez 3 płacic a potem chyba od razu dostaniesz z socjala i wystarczy tylko zwolnienie, przynajmniej u nas tak jest ale z doświadczenia wiem ze w każdym socjalu jest inaczej, i nie zwlekaj ze zwolnieniem bo ileż to można tyrac
ja byłam na zwolnieniu tylko 3 tygodnie i szef mi płacił bo musi przez 3 płacic a potem chyba od razu dostaniesz z socjala i wystarczy tylko zwolnienie, przynajmniej u nas tak jest ale z doświadczenia wiem ze w każdym socjalu jest inaczej, i nie zwlekaj ze zwolnieniem bo ileż to można tyrac
a czy można zlecić landlordowi by wynajął firmę, która chociaż od czasu do czasu by umyła z zewnątrz?
i czy w ogóle jest tam ciekawa plaża? I nie wiem czy jak będzie tak wietrznie to czy się pchać do Waterford z dzidziulkiem.. A może gdzieś bliżej jakieś ciekawe są okolice do zwiedzenia? Tylko właśnie problem w tym, że tylko autobusem możemy dojechać.
Wrócilam do domu, T zaczal mi prawic moraly ze mam isc na zwolnieni i jeszcze sie z nim poklocilam i nie moglam przestac plakac przez dwie godziny tak mnie puscilo
Dziewczyny czy ktoras z was byla na zwolnieniu? Musze jakis formularz z socjala wziac dla lekarza do wypelnienia czy wystarczy normalne zwolnienie od GP i jak dlugo czeka sie na pieniadze z socjala za zwolnienie? Jestem zielona i dlatego tak mnie przeraza ze bez kasy zostane:-(