reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

...Czyżby Martusiowy pech przeszedł na Ciebie?
253.gif

No to:strach się bać!
emot20.jpg
No kurczę-nie wiedziałam,że to może być zarazliwe:rofl2:a jeśli Ty masz rację;-)
MartaF-jak to jest z tym pechem:confused2:Jak Cię opuścił to znak,że się na mnie przerzucił-a to drań jeden;-):-)

reklama
Anineczko bo ja myślałam, ze Ty trochę starsza jesteś.:-D:-D:-D;-);-);-) A tu się okazuje, że tylko o rok ode mnie starsza jesteś:-)

Zaliczyłyśmy z Anią spacerek, bo pogoda piękna była. Teraz mała śpi, ale zaraz pewnie wstanie, bo kąpiel na nią czeka:-):-):-)

No kurczę-nie wiedziałam,że to może być zarazliwe:rofl2:a jeśli Ty masz rację;-)
MartaF-jak to jest z tym pechem:confused2:Jak Cię opuścił to znak,że się na mnie przerzucił-a to drań jeden;-):-)
jak miał mnie opuścic jak ciągle coś nie tak:wściekła/y:nawet mi sie pisac nie chce na ten temat,nawet głupich świec żarowych nie można tu kupic i grom wie kiedy dostane auto spowrotem:crazy:
Witam w klubie...J zadzwonił do tego123.ie i okazało się,że dupa-unieważnili mi ubezpieczenie:wściekła/y:J im tłumaczył,że wysyłaliśmy faxem i,że w ptk rozmawiał z babą i miało być ok jak maila wyślemy,a tu nic:angry:Dzwoniłam do allianzu-nie wiadomo
a to co dostałam z axy-faktycznie też nie nie wiem co to jest:crazy:Zaraz mnie trafi....W dodatku tax mi się kończy a bez ubespieczenia nic nie zrobię....
a to dupki jedne,a mówiłam wyślij pocztą:confused2:jest jeszcze tanio w Milcheston,jak chcesz to jutro ci pokaze gdzie tyle ze to 40km,ale mozesz tam miec jeszcze taniej:tak:
No tak ale z tego co wiem to zeby przejsc na H&s musze pracowac w godzinach wieczornych i to ona musi mi wypelnic formularz ze sa szkodliwe warunki dla mnie, ja juz wariuje nie mam pojecia co robic.
ja nie pracuje w nocy:no:i byłam na H&S,postrasz swoją pracodawczynie ze jak cos u ciebie będzie nie tak to będzie to jej wina:crazy:krowa jedna,mój burczał ale nie miał innego wyjścia:no:

J menadżer zadzwonił do123 i jutro ma być próba przywrócenia-cokolwiek to znaczy:crazy:...Tak więc jeszcze jutro mogę dać po hamulcach,ale kto wie czy nie będę Cię prosić o pomoc w ptk

Jolu nie musisz pracowac w nocy.To jeden z wielu powodów na przejscie na H&S.
U mnie szef wpisał: śliska podłoga w pracy (była normalna,kafle) i za dużo stania na nogach (no jako fryzjerka wiadomo ,że się stoi,w I ciąży pracowałam do 38tygodnia i nikt mi nie mówił,że za ciężko pracuję) ale to fakt,to pracodawca powinien wysłac Cię na H&S.
A ile Ci zostało do macierzyńskiego??

macierzynski mam dopiero od 12-ego grudnia,wiem ze moglaby mni wyslac ale coz...:-(

jak miał mnie opuścic jak ciągle coś nie tak:wściekła/y:nawet mi sie pisac nie chce na ten temat,nawet głupich świec żarowych nie można tu kupic i grom wie kiedy dostane auto spowrotem:crazy:

a to dupki jedne,a mówiłam wyślij pocztą:confused2:jest jeszcze tanio w Milcheston,jak chcesz to jutro ci pokaze gdzie tyle ze to 40km,ale mozesz tam miec jeszcze taniej:tak:

ja nie pracuje w nocy:no:i byłam na H&S,postrasz swoją pracodawczynie ze jak cos u ciebie będzie nie tak to będzie to jej wina:crazy:krowa jedna,mój burczał ale nie miał innego wyjścia:no:

wiesz, to ona wtedy mowi ze mniej godzin mi moze dac zebym sie nie przemeczala:sorry: a to mi sie wogole nie oplaca:no: taka z niej s... udaje ze sie o mnie martwi ale tak naprawde ma to w d... szkoda gadac:-(

Dzieki dziewczynki za rady:tak:

Dzięki za kciuki:tak:Oby się sprawdziło
MamoAdy-Ty mi szczęście przynosisz,więc może potrzymaj i Ty kciuki oby wreszcie się zaczęło;-):-)

Mowisz i masz:-):-) Za jednym zamachem od razu i za ciebie i za Marte bede trzymala:tak::tak:

A ja jako pierwsza z Galway Girls melduje, ze spotkanko sie udalo. Przynajmniej taka jest moja opinia:-):-)
Poznalam kolejne 2 mamusie: Didi i Larcie i oczywiscie ich slodkie maluchy:-)
To gdzie i kiedy teraz??? Jakby co, to i ja zapraszam do mnie. Moze i troche daleko ale zawsze to zdrowe, czyste, wiejskie i swieze powietrze...Hehehehe

to ja melduje sie jako druga
spotkanko super..dziewczyny dziewczyn slodkie :) chlopcy sie wyszaleli nakrzyczeli ale chyba zadowoleni ...Albert lezy jak placek..hehe
Ewa spi..a mamusia ma chwilke na kompa..a moj chlopek roztropek stoi mi za plecami i czyta co pisze ..gada glupoty....mowi wez napisz ze ja tu stoje i cos tam pieprz ..e :sorry:

Witam
Spotkanko udane jak najbardziej i ciasto mi wyszło hihih
Obejrzalam sobie filmik i ide spac bo jutro niestety po takim fajnym holiday musze do pracy:(( jak mi sie nie chce
milej nocki

Witam
Spotkanko udane jak najbardziej i ciasto mi wyszło hihih
Obejrzalam sobie filmik i ide spac bo jutro niestety po takim fajnym holiday musze do pracy:(( jak mi sie nie chce
milej nocki

A no tak:-)
Przepraszam Kamcia!!! Nie pochwalilam twojego ciasta. A bylo pyszne:-)
I milej pracy jutro Ci zycze. Najgorzej zaczac, bo pozniej, to juz wpadniesz w staly rytm i jakos bedzie lecialo:-):-)
Ja juz chyba tez uciekam spac, bo mnie jakos naszlo. Na film nie mam szans, bo szybciej bym zasnela zanim by sie napisy poczatkowe skonczyly:-D
Milej nocki zycze i oczywiscie dodam, ze trzymam kciuki za Lubiczanke i MarteF, zeby moze juz dzisiaj nawzajem sie do bocianowa wiozly...:-D

reklama
Hello.gif

A no tak:-)

Milej nocki zycze i oczywiscie dodam, ze trzymam kciuki za Lubiczanke i MarteF, zeby moze juz dzisiaj nawzajem sie do bocianowa wiozly...:-D

Mowisz i masz:-):-) Za jednym zamachem od razu i za ciebie i za Marte bede trzymala:tak::tak:
dzięki dziewczyny ale nasze chłopaki są uparte takze chyba sobie poczekamy jeszcze
smutnetak.gif

z chęcią przeleżałabym cały dzień w łóżku
depresja.gif

miłego dnia
015.gif

Do góry