lubiczanka
Fanka BB :)
No kurczę-nie wiedziałam,że to może być zarazliwe...Czyżby Martusiowy pech przeszedł na Ciebie?
![]()
No to:strach się bać!
![]()

MartaF-jak to jest z tym pechem

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No kurczę-nie wiedziałam,że to może być zarazliwe...Czyżby Martusiowy pech przeszedł na Ciebie?
![]()
No to:strach się bać!
![]()
jak miał mnie opuścic jak ciągle coś nie takNo kurczę-nie wiedziałam,że to może być zarazliwea jeśli Ty masz rację;-)
MartaF-jak to jest z tym pechemJak Cię opuścił to znak,że się na mnie przerzucił-a to drań jeden;-):-)
a to dupki jedne,a mówiłam wyślij pocztąWitam w klubie...J zadzwonił do tego123.ie i okazało się,że dupa-unieważnili mi ubezpieczenieJ im tłumaczył,że wysyłaliśmy faxem i,że w ptk rozmawiał z babą i miało być ok jak maila wyślemy,a tu nic
Dzwoniłam do allianzu-nie wiadomo
a to co dostałam z axy-faktycznie też nie nie wiem co to jestZaraz mnie trafi....W dodatku tax mi się kończy a bez ubespieczenia nic nie zrobię....
ja nie pracuje w nocyNo tak ale z tego co wiem to zeby przejsc na H&s musze pracowac w godzinach wieczornych i to ona musi mi wypelnic formularz ze sa szkodliwe warunki dla mnie, ja juz wariuje nie mam pojecia co robic.
Jolu nie musisz pracowac w nocy.To jeden z wielu powodów na przejscie na H&S.
U mnie szef wpisał: śliska podłoga w pracy (była normalna,kafle) i za dużo stania na nogach (no jako fryzjerka wiadomo ,że się stoi,w I ciąży pracowałam do 38tygodnia i nikt mi nie mówił,że za ciężko pracuję) ale to fakt,to pracodawca powinien wysłac Cię na H&S.
A ile Ci zostało do macierzyńskiego??
jak miał mnie opuścic jak ciągle coś nie taknawet mi sie pisac nie chce na ten temat,nawet głupich świec żarowych nie można tu kupic i grom wie kiedy dostane auto spowrotem
a to dupki jedne,a mówiłam wyślij pocztąjest jeszcze tanio w Milcheston,jak chcesz to jutro ci pokaze gdzie tyle ze to 40km,ale mozesz tam miec jeszcze taniej
ja nie pracuje w nocyi byłam na H&S,postrasz swoją pracodawczynie ze jak cos u ciebie będzie nie tak to będzie to jej wina
krowa jedna,mój burczał ale nie miał innego wyjścia
![]()
Dzięki za kciukiOby się sprawdziło
MamoAdy-Ty mi szczęście przynosisz,więc może potrzymaj i Ty kciuki oby wreszcie się zaczęło;-):-)
Witam
Spotkanko udane jak najbardziej i ciasto mi wyszło hihih
Obejrzalam sobie filmik i ide spac bo jutro niestety po takim fajnym holiday musze do pracy( jak mi sie nie chce
milej nocki
A no tak:-)
Milej nocki zycze i oczywiscie dodam, ze trzymam kciuki za Lubiczanke i MarteF, zeby moze juz dzisiaj nawzajem sie do bocianowa wiozly...![]()
dzięki dziewczyny ale nasze chłopaki są uparte takze chyba sobie poczekamy jeszczeMowisz i masz:-):-) Za jednym zamachem od razu i za ciebie i za Marte bede trzymala![]()