87mArTuSia
Fanka BB :)
Cyprysiowa, a jak Cypi jak Ty jesteś w pracy, daje radę bez cyca?
Aniu, główka do góry, czas szybko leci, bynajmniej u mnie tak jest, dni mijają mi nie wiadomo kiedy.
Chłopców odwiozłam na zajęcia z hip-hopu, zobaczymy jak im się spodoba to ich zapiszę, na razie chodzą tylko na standardowe. Jeśli się zdecydują to dojdzie mi znów odwożenie ich, ale damy radę, przynajmniej przez 1,5 godziny będę miała spokój w domku, a oni stracą trochę energii.
Moda nauczyła się chodzić z krzesłem, raczkuje sobie do krzesła, staje przy nim, pcha i wędruje tak sobie po całym domu, ale mamy z niej ubaw, normalnie nie mogę w to uwierzyć, ze ona już taka dużutka i sprytniutka
U nas też od tygodnia na czasie jest chodzenie z krzesłem
Śmiałam się, że niepotrzebnie jeździka jej kupowałam
Pytałaś Bliźniaczku o wychowawczy- nie mam płatnego

A ja dopiero teraz znalazłam czas, żeby coś poczytać i napisać. Patrycja szalała dzisiaj cały dzień:-) Ostatnio się zrobiła duuużo grzeczniejsza i mniej marudzi
I nawet muszę ją pochwalić, że jak oglądałam Brzydulę to położyła głowkę na moim brzuszku i tak leżała przez 20 minut spokojnie
A ja ją głaskałam po główce- byłam w szoku
Bo normalnie to ona usiedzieć minuty w miejscu nie może

W ogole to niewiem co sie dzieje ale ostatnie 2 noce ryczy strasznie i nie wiem czy to przez katar bo ma okropny czy zeby...juz niewiem co mam zrobic zeby byl spokojny