reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

co do niepłacenia za rent to jak tam dzwoniłam to pierwsze o co sie pytali to czy płacimy za rent
dolar.gif
Dzięki Marta za podpowiedź.Rent mamy zapłacic dopiero 5-tego tak więc myślę,że do tego czasu odezwie się Treshold.
My zaraz mykamy na bilans dwulatka.
Antek dziś jeszcze nie idzie do przedszkola,szkoda,że trzeba płacic za to :laugh2:
MartaF powodzenia w naprawie auta.
Lubiczanko nie wiem dokładnie o co chodzi z tym ubezpieczeniem,ale powodzenia.Oby się sprawę udało załatwic :tak::tak:

reklama
Witam w deszczowy poranek
Ja jak zwykle w pracy ale jutro wolne:-)

jola24 - a nie mozesz poprosic ginekologa o zwolnienie z notka 'pregnancy problems'?ja tak mialam od poczatku ciazy i nikt w nic nie wnikal w pracy.Tym sposobem poszlam na illnes benefit i tyle mnie widzieli.Wlasnie na pocatku kombinowalismy z tym H&S ale Sempka mowila ze z tym nie jest latwo,trzeba wyszczegolniac zagrozenia itp. itd.
didi - w takim razie pozdrow meza, moj tez mi czesto stoi za plecami,ale to mile ze sie interesuje moim zdaniem:tak:
widze problemy z samochodami na porzadku dziennym; to Ty masz lagune Marta, bo nie pamietam?u nas tez tax w listopadzie sie klania..jak ten czas leci
Nocka nie za swietna za mna,za duzo wrazen jak na jeden dzien:eek:Dwoch lekarzy do obskoczenia,wieczorem nawiedzily nas kolezanki z pracy,ale tak to jest,kazdy chce zobaczyc malenstwo:tak::-)A mamuska pozniej wojuje z dzidzia,ktora z nadmiaru emocji zasnac nie moze:-(
no nic,lece cos porobic zanim mala spi.Milego dnia!paaaaaaaaa

MartaF - niom ja tez mam taka nadzieje.Maz mowi ze z czesciami ciezko bo tutaj te silniki to rzadkosc (masz 2.2 TDI?)Kiedys ponoc u nas na warsztacie mieli takiego do naprawy i byl problem z czesciami.Radzi sprowadzic czesci z Polandii.(koniec cytatu:-))
gory dzieki za odpowiedz\

Milego dnia dla wszystkich a ja spadam popracowac

anineczka mam nadzieje ze dzisiaj dostane swoje autko bo dla mnie to wielki problem:-(

madbebe niedoczytałam chyba twojego posta albo dopisałas potem,obecnie naprawiamy ten z silnikiem 1.9dci:tak:a co do 2.2 to masz racje bo częsci ściągaliśmy z PL:tak:bo wyszło taniej:-)

gastone no to masz problem:sorry:nie wiem co ci doradzić,ja tez byłam przerażona jak wyjechałam na ulice Irlandii bo sie bałam ze pojade pod prąd:sorry:mam nadzieje ze dasz rade:tak:trzymam kciuki:tak:

Heja dziewczyny dlugo tu nei wpadalam :(( Sorry :( Ale jedna mamka mnie troszke pogonila :))
Ahh co moge napisac u nas Nadinka juz prawie zdrowa ja jeszcze troche sie mecze wczoraj goraczke mialam ;/ A wiec w domku siedzimy bo i tak nie ma gdzie wyjsc w taka pogode ;/

Aaaaaaaaele sie usmaialma uhahaha aaz poplulam monitor..W radiu mowili o naszym znajomym,ze kogos prad pod sklepem pokopal, wiec moj maz zadzwonil a temten opowiada ze pod jego sklepem wracajac z pubu pijaczki zawsze olewaja mu witryne.Wkurzyl sie wiec i zalozyl tzw pastucha haha i dal ostrzezenie.No ale wczoraj jakis pijaczek wyciagnal ptaszka i zaczal sikac na witryne ahaha i go WYTRZEPALO!!! hahahah Policja sie tak smiala az plakali na komendzie.Znajomy mowi ze glosno o nim wszedzie juz przez jedn dzien , telewizja byla 3 razy, rozne radia haha strone internetowa skoczyla haha mowi ze interes kwitnie.No a chlopak mial przyjemnosc za darmo hahyahahhahahaha Na szczescie nic sie nie stalo i znajomy tez nie bedzie ponosil k0nsekencji bo ostrzerzenie bylo.

gastone no jteż sie uśmiałam:-D

kasiu wielkie dzięki
przytul.gif

ja juz chatke posprzątałam i teraz bede robić pokoik dla synka bo juz szafka wyschła,swoją drogą długo śmierdziało bo prawie tydzień:eek:

reklama
anineczka mam nadzieje ze dzisiaj dostane swoje autko bo dla mnie to wielki problem:-(

madbebe niedoczytałam chyba twojego posta albo dopisałas potem,obecnie naprawiamy ten z silnikiem 1.9dci:tak:a co do 2.2 to masz racje bo częsci ściągaliśmy z PL:tak:bo wyszło taniej:-)

gastone no to masz problem:sorry:nie wiem co ci doradzić,ja tez byłam przerażona jak wyjechałam na ulice Irlandii bo sie bałam ze pojade pod prąd:sorry:mam nadzieje ze dasz rade:tak:trzymam kciuki:tak:

dopisalam pozniej:tak:co do tego 1.9 to juz latwiej z czesciami podobno.Fakt ze drogie,wiem cos o tym;-)Swiece dostaniesz w serwisie (u nas np,niby 10e za szt,jesli chcesz moj A.moze zapytac),a uklad chlodzenia - brzmi powaznie:eek: - szukasz konkretnej czesci czy jeszcze nie wiecie co sie tam dzieje nie tak?My tez chcielismy kiedys kupic taka lagune ale wyszlo inaczej :happy:

gastone - musisz sie przelamac,nie ma wyjscia:tak:odwagi zycze!ja tez sie stresowalam na poczatku,jak maz siedzial obok to bylo OK,ale jak przyszlo jechac samej:szok:Ale pojechalam raz,drugi i strach minal.Musisz sie wprawic,pojezdzic troche i bedzie dobrze,zobaczysz.Nie boj sie przede wszystkim,niech sie boja Ci co nie umieja jezdzic(a takich na drogach nie malo:tak::-Di jak zauwazylas pewnie wcale sie nie krepuja:-)).3mam kciuki!

Do góry