julia28
Mama lutowa 2007
czesć mamuśki ,melduje sie ze jestem i spadam narazie ppapaappapp
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja od 3 lat jak tu jezdze to prawka niepokazywałam![]()
MamoAdy-no obawiam się,że faktycznie nasze uparciuchy posiedzą jeszcze troszkę pod serduszkami naszymi...
A ja dziś nie mogłam w nocy-bo mnie ząb boli:-(.I teraz dylemat-iść drania usunąć-bo potem przy Maluchu czasu ani woli nie będzie,czy się wstrzymać(choć nie jestem pewna czy wytrzymać)![]()
Zostałam bez prawka,bo J zatachał do pracy ażeby podziałać z nim w sprawie "przywracania"mi ubezpieczenia.W dodatku paskudny dzień się zapowiada:-(.Ech....Dziewczynki-Miłego dnia Wam życzę
![]()
ja miałam kontrole ale oni o prawko nigdy nie proszą, a jak brat miał sprawe to nawet sędzia mu powiedział ze może odzyskac prawkoJa też od ponad 2lat jak tu jeżdżę nie pokazywałam prawka nikomu(dzięki B-zdjęcie koszmarrrrne),ale to raczej dzięki temu,że ani razu nie byłam zatrzymywana...A co innego jezdzić i wiedzieć,że wszystko jest ok,a co innego jezdzić ze świadomością,że prawka w portfelu brak
.
Ciekawe chociaż czy wszystko będzie w porządku z tym ubezpieczeniem...![]()
ahhh az sobie pościągałam ich piosenkiMój M pojechał ostro z agencją
No ja nie wiem czy to dobry pomysł to co on robi.
Napisał maila do treshold i do agencji,że nie zapłaci za rent za ten miesiąc....mam mieszane uczucia co do jego postępowania....
Galway Girls miłego spotkania
Ahhh jakbym chciała byc Galway Girl
YouTube - Galway Girl Sharon Shannon & Steve Earle
Kocham Tą piosenkę
No i film P.S I love You![]()
No tak ale z tego co wiem to zeby przejsc na H&s musze pracowac w godzinach wieczornych i to ona musi mi wypelnic formularz ze sa szkodliwe warunki dla mnie, ja juz wariuje nie mam pojecia co robic.
to ja melduje sie jako druga
spotkanko super..dziewczyny dziewczyn slodkiechlopcy sie wyszaleli nakrzyczeli ale chyba zadowoleni ...Albert lezy jak placek..hehe
Ewa spi..a mamusia ma chwilke na kompa..a moj chlopek roztropek stoi mi za plecami i czyta co pisze ..gada glupoty....mowi wez napisz ze ja tu stoje i cos tam pieprz ..e![]()
proponuje niech mąż wyjedzie za miasto,gdzieś na odludzie i spróbuj tamCzesc kobialki.Pogoda wrocila do normy..![]()
Dziewczynki, ktore porowadza samochod od niedawna.Powiedzcie mi jakie byly wasze wrazenia na poczatku?? Jezuuuu ja mam strasznego pietra jak wyruszam na ulice!!!! Prawko mam 7 lat ale nigdy nie jezdzilam!Tyle co na kursie.
Nie wiem jak ja sie przemoge.Strasznie mam pietra,wyjechac na ulice do miasta,a musze cholercia nie mam juz wybiegu bo maz by mnie zaciukal.Kupil mi auto wiec odwrotu nie ma...