jola24 - a nie mozesz poprosic ginekologa o zwolnienie z notka 'pregnancy problems'?ja tak mialam od poczatku ciazy i nikt w nic nie wnikal w pracy.Tym sposobem poszlam na illnes benefit i tyle mnie widzieli.Wlasnie na pocatku kombinowalismy z tym H&S ale Sempka mowila ze z tym nie jest latwo,trzeba wyszczegolniac zagrozenia itp. itd.
didi - w takim razie pozdrow meza, moj tez mi czesto stoi za plecami,ale to mile ze sie interesuje moim zdaniem

widze problemy z samochodami na porzadku dziennym; to Ty masz lagune Marta, bo nie pamietam?u nas tez tax w listopadzie sie klania..jak ten czas leci
Nocka nie za swietna za mna,za duzo wrazen jak na jeden dzien

Dwoch lekarzy do obskoczenia,wieczorem nawiedzily nas kolezanki z pracy,ale tak to jest,kazdy chce zobaczyc malenstwo

:-)A mamuska pozniej wojuje z dzidzia,ktora z nadmiaru emocji zasnac nie moze:-(
no nic,lece cos porobic zanim mala spi.Milego dnia!paaaaaaaaa
MartaF - niom ja tez mam taka nadzieje.Maz mowi ze z czesciami ciezko bo tutaj te silniki to rzadkosc (masz 2.2 TDI?)Kiedys ponoc u nas na warsztacie mieli takiego do naprawy i byl problem z czesciami.Radzi sprowadzic czesci z Polandii.(koniec cytatu:-))