Dzień dobry!No powiedzmy...
Pogoda:cud,miód i orzeszki

A miałam iść z małym poszukać jakiś strój na Halloween:-(.Zostaliśmy zaproszeni na pierwsze urodzinki synka koleżanki,a to w sobotę i ona mówi,że swojego przebierze za dyńkę no to ja Radka też w coś chcę

Aaaa...no i prezentu jeszcze nie mamy!

Ale Smyth dziś,jutro do 21 czynny to podskoczymy jak P z pracy wróci

,a mam bliziutko,praktycznie na moim osiedlu jest,ale w taka pogodę,dziecka wlec nie będę

Chociaż Radek,jakby zobaczył do jakiego sklepu go targam,na bank nie miał by nic przeciw zmoknięciu

Dziewczynki, ktore porowadza samochod od niedawna.Powiedzcie mi jakie byly wasze wrazenia na poczatku?? Jezuuuu ja mam strasznego pietra jak wyruszam na ulice!!!! Prawko mam 7 lat ale nigdy nie jezdzilam!Tyle co na kursie.
Nie wiem jak ja sie przemoge.Strasznie mam pietra,wyjechac na ulice do miasta,a musze cholercia nie mam juz wybiegu bo maz by mnie zaciukal.Kupil mi auto wiec odwrotu nie ma...
Masz podobne problemy jak ja:chęć na drugie dzieciątko,a teraz to!Ja mam prawko od 11 lat,jeździłam tyle co nic.Od września Radek do szkoły pójdzie to P chce mi auto kupić i żebym jeździła

.Do szkoły jakieś 45 minut z buta,szkoda dziecka i jeszcze te pogody tutaj

.Kupić chce wcześniej,żebym się "rozjeździła".A ja się bojam

,ale z drugiej strony chcę,bo przecież za darmo prawka nie robiłam,trochę kosztowało,żeby teraz nieużywane było,a zdałam za pierwszym razem więc chyba za nieumiejętność jazdy go nie dostałam!
Aaaaaaaaele sie usmaialma uhahaha aaz poplulam monitor..W radiu mowili o naszym znajomym,ze kogos prad pod sklepem pokopal, wiec moj maz zadzwonil a temten opowiada ze pod jego sklepem wracajac z pubu pijaczki zawsze olewaja mu witryne.Wkurzyl sie wiec i zalozyl tzw pastucha haha i dal ostrzezenie.No ale wczoraj jakis pijaczek wyciagnal ptaszka i zaczal sikac na witryne ahaha i go WYTRZEPALO!!! hahahah Policja sie tak smiala az plakali na komendzie.Znajomy mowi ze glosno o nim wszedzie juz przez jedn dzien , telewizja byla 3 razy, rozne radia haha strone internetowa skoczyla haha mowi ze interes kwitnie.No a chlopak mial przyjemnosc za darmo hahyahahhahahaha Na szczescie nic sie nie stalo i znajomy tez nie bedzie ponosil k0nsekencji bo ostrzerzenie bylo.

Brzmi ciekawie,ale...co to jest pastuch

?Bo zasady działania zrozumiałam bardzo dobrze