reklama
G
Georgina
Gość
Mój zje obiad i za malowanko się zabieramy. Znaczy ja jak ja, ale On
Ja będę się pewnie uczyć
lajtway
Fanka BB :)
A my nie dorobiliśmy sie jeszcze żelazka więc prasowania nie ma;-) Jak wyjmuje ubrania z pralki to układam je w kosteczke i do miski taki stosik, rozwieszam po 10 minutach i wszystko jest ładnie wyprostowane. Może w tym miesiacu uda się nam odłożyć na zelazko, bo deskę do prasowania kupilismy w tym miesiącu;-)
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
A my nie dorobiliśmy sie jeszcze żelazka więc prasowania nie ma;-) Jak wyjmuje ubrania z pralki to układam je w kosteczke i do miski taki stosik, rozwieszam po 10 minutach i wszystko jest ładnie wyprostowane. Może w tym miesiacu uda się nam odłożyć na zelazko, bo deskę do prasowania kupilismy w tym miesiącu;-)
brrr nie toleruje nieprasowanych ciuchow !! ale to taka moja fanaberia
brrr nie toleruje nieprasowanych ciuchow !! ale to taka moja fanaberia![]()
he mea tzn ze nie tylko twoja,,, moj mial poloty by zakladac nieprasowane podkoszulki np pod sweter ale szysbo go tego oduczylam
Coś miało być o oziębłości....zostalo mi ostatnich 40 dni,,,,,,,czyli tak naprawde to juz tuz tuz,,,,,,,,,,, łłłłłoooooo Matko..............
wie ktos co dzis w rozmowach w toku sie szykuje?
Coś miało być o oziębłości....
heheheh to chyba jednak temat nie dla me,,,, ja tam z tym problemow nie mam
reklama
Ja juz od dawna mam wstret do kawy ! to znaczy chcialo mi sie ,tak myslalam robilam sobie ,bralam kilka lykow i do widzenia kawa do zlewu ! Teraz nawet juz se nie robie bo wiem ze nie wypije nawet tej bezkofeinowej ! FUUUUUUUUUUUUUUU! Po co kombinowac jak sie nie chce to sie nie chce !Wy też od 8 miesiąca macie wstręt do kawy? Bo ja tak. Ricore, bez której wcześniej ranka sobie nie wyobrażałam przestała mi smakować z jakieś 2tyg temu. No i jej nie piłam. Dziś próbowałam sobie zrobić kawkę 3w1, ale taka ochydna, że połowę wylałam. Kiedyś tę kawkę też lubiłam. Jutro najwyżej spróbuję zwykłą rozpuszczalną z mlekiem, jak ta nie zadziała to oleję to![]()