reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

wika wbrew pozorom ono jest mega stabilne !! ja sama bylam w szoku jak widzialam jak 3 letnia prawie siostrzenica przelazila przez porecz a lozeczko nawet sie nie przechylilo ... poza tym jak by nawet na nia spadlo to jest to plastik i w zwiazku z tym leciutki !! nie to co deski !!

aha tak wlasnioe mnie ciekawilo..

dobra zostawiam laptopa we wladaniu Matyldy a sama uciekam :) do pozniej i tzrymajcie kciuki !!

Trzymamy !!!

reklama
ja to na wizyte musze isc na 2 godz przed otwarciem gabinetu:-( i jak juz przychodze to csie okazuje ze z 4 lub 5 babeczek jest przede mna i srednio wizyta 20 - 30 min czyli kolejne 2 godz czekania. ehhhh

ja to na wizyte musze isc na 2 godz przed otwarciem gabinetu:-( i jak juz przychodze to csie okazuje ze z 4 lub 5 babeczek jest przede mna i srednio wizyta 20 - 30 min czyli kolejne 2 godz czekania. ehhhh
o w mordę..
ja już na szczescie zarejestrowana jestem.. wiec będę do przodu o te tłumy ktore dopiero beda stac w kolejce do połoznej.. :)
no ale swoje trzeba odczekać ..

Dobra ja też spadam.. :)
obiad zaszamać i sie wyszykowac :-D
jakiś brokat czy cuś :p
wieczorem dam znac jak było.. bo pozniej do mamy ide i na zakupy jakieś.. :-D

reklama
Do góry