reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

magda ja mam wszystkie objawy porodu jakie chcesz ale nie mam rozwarcia :) wiec dalej w dwupaczku:)
anowi a masz jakies rozwarcie czy cos? mowil ci po ilu da ci skierowanie jak nie urodzisz ? ja mam lekarza w srode i sama jestem ciekawa jak to bedzie:))
cos sie naszym nie spieszy:)
justysia ja z moczem tez mam co chwile nie tak a dbam o siebie i wogole wiec ciaza ma takie uroki,a na zaparcia jem duzo owocow i pije soczki,
ja mam turystyczne lozeczko ze wszystkim.ale poszukaj na necie ,ja ostatnio widzialam jakies drewniane za 60 zl w ogloszeniu,
co do kasy niestety idzie jak swieze buleczki,ja mam nie dlugo wyplate i po oplaceniu wszystkiego jak zostanie mi 100 zl to sie bede cieszyc.i jak maly sie urodzi to sie zacznie znowu głowkowanie co i jak, ale trzeba byc dobrej mysli

moja corcia nauczyla sie mega dlugiej piosenki po angielsku i probuje mnie nauczyc:) ale jakos nie ogarniam .....ups ,chyba trzeba sie jezyka uczyc :)))))
A te turystyczne jest lepsze niz drwniane??Bo się nie znam
Nie martw się dasz radę ,kasa dzis jest jutro nie ma i tak przez całe życie
Widzę ze za połowę ceny gdzies znalazłas łóżeczko A na allegro są używane ale tez drogie Dzis oglądałam ciuszki nowe ,poprostu az szkoda słów takie piękne (ale nie cena)
Widziałam w ostrołęce sklep dziecięcy O Nazwie BACHOR az mnie zatkało :szok:juz mogli nazwac maluszek :)he
Poród Tobie i anowi przyjdzie w najmniej oczekiwanym momęcie mogę się założyc:)Bo tak w życiu bywa ,jak na cos czekamy to zawsze się nie doczekamy a gdy zapominy o całej syatcji dzieje się to co trzeba :):tak:mam nadzieję ze nie nakręciłam
A powiedzcie jak ja nie znam płci to jakie kolorki czego kolwiek mam wybierac ?Np wózka ja nie wiem zeby czegos nie odwalic

reklama
justysia mi kojec kupili rodzice ex i placili prawie 300zl a ja to za 60 widzialam w ogloszeniach rzeczy uzywanych,wiec tam bys musiala poszukac,ludzie nie raz za bezcen oddaja zeby nie zawadzalo,
co do wozka to moze wstrzymaj sie narazie,wozek zawsze zdazysz kupic a to jest najdrozsze jak by nie patrzec a ty masz jeszcze troszke czasu,bedziesz potrzebowala rzeczy pielegnacyjnych i innyck ktore tez kosztuja,a co do kolorow ciuszkow to nie wiem,poczekaj jak bedziesz wiedziala co sie urodzi :)

ja ide do wyrka,swieze powietrze robi wysmienicie na sen:) spokojnego wieczorku:-)

Hej dziewczyny:-)

ja na chwilę bo jutro rano na 7ą mam głukozę..........no nic wytrzymam;-)

justysia właśnie miałam l4 na zapalenie dróg moczowych,antybiotyk ale w ciąży to norma,że jesteśmy podatne na wszelkie infekcje............

anowi ja się bardzo zaniedbałam na początku ciąży raz,że kiepsko się czułam i nie miałam na nic siły a dwa ex bardzo mnie "wspierał";-)teraz już wracam do swych nawyków:-) co do rzeczy szukam wszędzie,sklepy,hipermarkety i internet także do lutego nazbieram taką mam nadzieję...............

miłych snów Wszystkim i nadal wspieram myślami anowi i katerinkę:-)

hej mamuski :)
Ja od 6 na nogach zjadłam ,wziełam zelazo i myslę zabrac się za sernik upiekę bo duzo z nim roboty
No niby mam zapalenie ale nic mi nie przepisał ,tylko zelazo bo miałam bardzo duzo białych kwinek
Moja dzidzia się ułożyła na prawym boku hheh widziałam na zdjeciu z usg :)Z pęcherzyka zosatło jeszcze trochę ,ale wazne ze dzidzia się zdrowo rozwija bo przynajmniej jedno chce donosic i zdrową:)
zaczełam spac w skarpetkach heh:)Boję się o ten mój pęcherz bo z nim zartów nie ma ,nie chce gorszych problemów :no:
Porównujac ceny na rynku ,i w Ostrołęce tam gdzie wczoraj oglądałam te rzeczy dla maluszka to wmiare tanszy sklep te 5 zł czy ile zawsze taniej
Wczoraj do mnie połozna czy juz podpisałam deklaracje jakiego chce lekaza i położna a ja nie wiedziałam z początku o co chodzi teraz wiem ,i za 3 tyg podpiszę ona będzie się mną zajmowac jak będzie trzeva ,szfy sciągac i do dziecka przyjezdzac :)
Ja nie wiem jaki rozmiar trzeba kupic pamperów ,mi się wydaje ze chyba 2 wybrac ???
od mamuski dostałam ręcznik taki duzy rózowy wiec będę miała go dla dzidzi ,bo te z kapurkiem są drogie po 30 zł:(
Mam do was jeszcze jedno pytanie :)A więc czy opłaca się kupywac nosidełko ????sskoro ja nie mam samochodu ,wiec chyba gondola z wózka wystarczy ???bo to dla mnie strata kasy :(A wy kupujecie ?

Ostatnia edycja:
Dzisiaj jakas pustka.a mnie od rana lupie cos w krzyzu:-Dale jakos sie nie martwie ze to juz,posprzatalam sobie wszystko i ide na zakupy.troche mi sie pokonczylo jak na zlosc,i w koncu przestalo lac wiec trzeba sie ruszyc:))))
anowi jak tam samoopoczucie?
justysia nie wiesz ile dzidzia bedzie wazyc wiec mozesz kupic jedna paczke najmniejszych pampersow na poczatek,ja mam jedna od2-5kg a jak wyjde ze szpitala to kupie jakas duza i juz,

milego dzionka:-)

ANOWI TRZYMAM KCIUKI!!! zycze szybkiego i malo bolesnego porodu!!!!!!!! :tak:
Bezsenna a Ty co tak wlecialas? powiedz co u Ciebie, jak tam Kubus ... ? :)) Wiesz cos wiecej na temat Anowi? Jak rodzi? Czy zaczely sie skurcze, czy wody odeszly?
Justysia nie kupuj nosidelka jesli nie masz samochodu, podobno teraz w taxi musza miec, wiec jesli bedzie koniecznosc gdzies szybko pojechac, to beda mieli, a tak to bez sensu ....... chociaz ja nie mam bujaczka i czasami wkladam Nikosia do fotelika samochodowego zeby sie chlopak troche pobujal ;) a ja do szpitala wzielam pampersy 2 :) ale 1 by mi wystarczyly w zupelnosci bo Nikos jak sie urodzil wazyl 2950 ;) a jak nie znasz plci to moze kupij takie uniwersalne? jakies kremowe, solte, pomaranczowe ( ja mam body pomaranczowe dla Nikosia, wygloda w nich cudownie ;-)) ..... lozeczko kupowal moj ex i placil 100 zlotych bez niczego w IKEA , chyba bardzo sie staral, zeby kupic jak najtaniej :dry: bo reszta wyprawki byla na mojej glowie
Katerinka i jak idzie nauka jezyka i piosenki? ;-) a gdzie w ogole zostanie Twoja Coreczka, jak pojedziesz do szpitala? u Twojego exa?

Nie wiem co komu odpisac :confused: zagubilam sie :/ napisze Wam tylko, ze moj Nikolek od wczoraj je jabluszko i wiecie co ? nie mamy juz problemow z zalatwianiem sie :D wczoraj zeskrobalam mu troche z mojego jablka, smakowalo mu wiec dzisiaj kupilam mu sloiczek jablko z marchewka, jadl az mu sie uszy trzesly, tylko jeszcze czeka nas dluga droga, zeby nauczyl sie jesc lyzeczka ;)

reklama
Do góry