Justysia1989
Justysia1989
A te turystyczne jest lepsze niz drwniane??Bo się nie znammagda ja mam wszystkie objawy porodu jakie chcesz ale nie mam rozwarciawiec dalej w dwupaczku
anowi a masz jakies rozwarcie czy cos? mowil ci po ilu da ci skierowanie jak nie urodzisz ? ja mam lekarza w srode i sama jestem ciekawa jak to bedzie)
cos sie naszym nie spieszy
justysia ja z moczem tez mam co chwile nie tak a dbam o siebie i wogole wiec ciaza ma takie uroki,a na zaparcia jem duzo owocow i pije soczki,
ja mam turystyczne lozeczko ze wszystkim.ale poszukaj na necie ,ja ostatnio widzialam jakies drewniane za 60 zl w ogloszeniu,
co do kasy niestety idzie jak swieze buleczki,ja mam nie dlugo wyplate i po oplaceniu wszystkiego jak zostanie mi 100 zl to sie bede cieszyc.i jak maly sie urodzi to sie zacznie znowu głowkowanie co i jak, ale trzeba byc dobrej mysli
moja corcia nauczyla sie mega dlugiej piosenki po angielsku i probuje mnie nauczycale jakos nie ogarniam .....ups ,chyba trzeba sie jezyka uczyc
))))
Nie martw się dasz radę ,kasa dzis jest jutro nie ma i tak przez całe życie
Widzę ze za połowę ceny gdzies znalazłas łóżeczko A na allegro są używane ale tez drogie Dzis oglądałam ciuszki nowe ,poprostu az szkoda słów takie piękne (ale nie cena)
Widziałam w ostrołęce sklep dziecięcy O Nazwie BACHOR az mnie zatkało
juz mogli nazwac maluszek Poród Tobie i anowi przyjdzie w najmniej oczekiwanym momęcie mogę się założyc
mam nadzieję ze nie nakręciłam A powiedzcie jak ja nie znam płci to jakie kolorki czego kolwiek mam wybierac ?Np wózka ja nie wiem zeby czegos nie odwalic

ale jakos sie nie martwie ze to juz,posprzatalam sobie wszystko i ide na zakupy.troche mi sie pokonczylo jak na zlosc,i w koncu przestalo lac wiec trzeba sie ruszyc
bo reszta wyprawki byla na mojej glowie
zagubilam sie :/ napisze Wam tylko, ze moj Nikolek od wczoraj je jabluszko i wiecie co ? nie mamy juz problemow z zalatwianiem sie