reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

6 TYGODNI MI TO 8 kilo zajęło ,masakra,a tyje to sie 8 kilo w tydzień :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

kochana kolor????wyszczupla???tzn jest w rozmiarze 46 a wyglądasz jak w 34 ???sprzedaż ratalna???fotki???? no czekam:-)
mówisz -masz opisałaś go perfekt ,czekaj ,a nie od ciebie go przypadkiem kupiłam???;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
to jak sobie wpadłam na tą kawę to sobie ją sma ze sobą wypije ba nawet sama ze sobą pogadam................:cool:
ja też chętna na kawkę bo śnięta coś jestem, i zaraz sobie zrobię

a ja nie umiem przez allegro kupować nawet konta swojego nie mam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:pietruszka ma bo zakładał jak wózek kupowaliśmy:eek:
ja też swojego nie mam M kiedyś założył i mamy jedno:tak:

a ja wstawiłam rybę na drugie, a mały wywalił mi na podłogę całą miskę orzechów, zabawkę sobie znalazł.:blink:

Całkiem fajna torebka ,pojemna widać ,z długim paskiem,a pisz pisz tylko czy byłaś grzeczna??:-D

Rób Maltanka kawkę ,ja wczoraj to o tej porze przykimałam przed tv,w związku z tym dziś juz piję kawę i sie tutaj udzielam,bo nie ma jak pogawedki do kawki:tak:

Ja też jeste zaraz sobie kawke zapodam i czekam na rozmowy w toku...
no bardzo śmieszne -chce któraś kupić płaszczyk,nówka, nie noszony:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

o kochana jesteś:-):-):-):-)
jak tam kubulec?????dużo ma zadane na weekend?????czy zeszytu zapomniał:-D:-Dno bawi mnie to cały czas:tak::tak:
Na weekend ma 2 strony w domowniczku,więc nie jest źle.
Dostał dziś pierwszą zieloną zamalowaną kropkę z zachowania i strasznie to przeżywa.:-D:-D:-D:-D
Zielona to tzn,że był wybitnie grzeczny :szok::szok::szok::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D
W nagrodę ode mnie dostał bakugana ,bo taka była między nami umowa.
Za pierwszą zieloną jest bakugan ,więc trzeba było kupić.:tak::tak::blink::blink::blink:
Teraz je parówkę UWAGA !!!! od 42 minut :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i ugryzł 2 razy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
I tak to mam z nim wesoło :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry