reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no Madziula ty się pytasz czy ja byłam grzeczna?????????????:szok::szok::szok::szok:ja ?????????????????? no ja to najgrzeczniejsza chyba na całym forum jestem:-D:-D:-D:-D:-Dw tamtym roku nic nie dostałam:-:)-:)-(bo mikołajowi sklep za szybko zamkneli:dry:miał donieść w innym terminie:sorry2:ale jakoś mu nie podrodze było:dry::dry::dry:
MH a masz już jakieś bliżej określone typy łóżka dla Helenki????

reklama
dziewczyny co myślicie o tej torebce?HIT Z FRANCJI ECOZAMSZ RUDA ACCESSORIES JESIEŃ09 (786382688) - Aukcje internetowe Allegro bo mi ona bardzo bardzo i może tak list do świętego mikołaja zacznę pisać:cool2:

fajna

Ale mi się do kawki tęski :-p Ja po tym moim zatruciu zamiast kawki pijam herbatki laktacyjne, pycha :eek:

oj współczuje, ja piłam na początku zaraz po porodzie, wypiłam tylko jedną puszkę. okropne to jest:eek:

Widocznie już w zeszłym roku grzeczna nie byłaś ,a mikołaj nie śmiał ,tak w zywe oczy :-p:-p:-pi cię zwodził to pomyśl co w tym roku będzie:szok::szok::-D:-D

Ostatnia edycja:
no Madziula ty się pytasz czy ja byłam grzeczna?????????????:szok::szok::szok::szok:ja ?????????????????? no ja to najgrzeczniejsza chyba na całym forum jestem:-D:-D:-D:-D:-Dw tamtym roku nic nie dostałam:-:)-:)-(bo mikołajowi sklep za szybko zamkneli:dry:miał donieść w innym terminie:sorry2:ale jakoś mu nie podrodze było:dry::dry::dry:
to teraz będziesz miała podwójnie:-)

...
MH a masz już jakieś bliżej określone typy łóżka dla Helenki????

No właśnie nie mogę się zdecydować... Czy kupić tapcznik pojedyńczy, czyłóżeczko drewiane, amoże antersolę, żeby podspodem było miejsce do zabawy...:confused::szok:

fajna

oj współczuje, ja piłam na początku zaraz po porodzie, wypiłam tylko jedną puszkę. okropne to jest:eek:

Ja mam takie parzone, pije na zmiane z koperkową...

reklama
Do góry