reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipiec 2009

Klamotka, Kaciuszka, wszystkiego naj naj dla maluszków:-):happy2:
wilsonka no to super:-), fajnie, że zdał sobie sprawę:tak:

A my dziś i wczoraj byliśmy na cmentarzu, ja myłam groby, a mały sobie gadał ciekawe z kim, bo jeszcze w wózku nie gadał:confused:
Słyszałyście, że nie można szczepić podczas ząbkowania? Bo mi się coś obiło o uszy, a wydaje mi się, że drugi ząbek będzie małemu szedł bo podobnie wygląda jak pierwszy wcześniej - choć nie wiem czy to możliwe tak szybko.

reklama
[QUOTE

co do prezentów, to od kwiatków po porodzie i sukienki na chrzciny... nic nie dostałam... ;-([/QUOTE]
He ja to po urodzeniu pierwszego dziecka też nawet kwiatów nie dostała, bo niby nie wiedział, no ale teraz kwiaty były!
A tak po za tym to mój M jest bardzo mało romantyczny ,na inne okazje zawsze kupuje bombonierki , które później sam zjada!

witam i czytam od samego początku ,jetem prawie na bieżąco.Mimo to ze jestem matka juz 3 raz pewne rady mi sie przydaja.Każde dziecko jest inne.I sprawdziło sie to po raz kolejny.
Tak jak i wy siedze z synkiem w domu ,dziewczynki w szkole.I mój świat to pieluchy zakupy ,obiadki itd.:wściekła/y:

Mój mąż mi powiedział że to moja wina że się zrobił egoistyczny. Bo ja mu dogadzałam i poczuł wygodę i tak zostało...Ja mu teraz zrobię!!!!:wściekła/y:[/QUOTE
Wilsonka znowu teoria się sprawdziła , mężczyźni są jak dzieci! Daj im palec a wezmą całą rękę. Szkoda tylko ,że nikt jeszcze nie wymyślił dla nich "super niani"

Co do prezentów to ja po porodzie z dwa tyg. dostałam złoty pierścionek,śliczny:-p:-p:-)!Myślałam,że zapomniał,ale pamietał jak zawsze.Sam powiedział ,że nic mi nie dał nawet kwiatów bo niebyło jak!!!
I zaraz po porodzie powiedział''DZIĘKUJE CI ŻONO ZA TAK WSPANIAŁYCH SYNKÓW'':-D.Zresztą c:tak:zęsto mi to powtarza:tak: ,miłe to jest mmmmm..!!!:blink:
Właśnie mi oznajmił,że jutro jedziemy kupić płaszcz i kozaczki ,co bym w starym nie szła w niedziele:-):-p!!!
I co do opieki nad dzicmi to nie mogę mu zarzucić nic,ma więcej cierpliwości odemnie.Mnie już nieraz dawno szlak by trafił ,a on :no:,cierpliwy.Właśnie teraz siedzi z Karolem ,a raczej przy Karolu i robią kupke:-D:-D:-D!!!

niutka z tą nianią to trafiłaś :-D:-D:-D,może ktoś kiedyś wymysli heehee!!!

A TYM BOBASOM CO MAJĄ DZIŚ MINI MINI URODZINKI DUŻO ZDRÓWKA I 100LATEK!!!

i ja się dołaczam do zyczeń dla małych solennizantów. Mały spi, a ja zamiast spać razen z nim to siedze przy kompie a potem znowu będę chodziła jak ząbi po pobudkach co 1 h. Mój małżon tez czasem coś sprezentuje..po urodzeniu 1 syna dostałam zegarek a teraz pierścionek. Wprawdzie musiał iść go wymienić bo był za duży,ale liczą sie intencje...no i za każdym razem jak dowiadywał się, że zostanie tatusiem dostawałam 9 róż...na każdy miesiąc po jednej..tylko za drugim razem to okazało się, że wystarczyło by 8:)

reklama
i ja się dołaczam do zyczeń dla małych solennizantów. Mały spi, a ja zamiast spać razen z nim to siedze przy kompie a potem znowu będę chodziła jak ząbi po pobudkach co 1 h. Mój małżon tez czasem coś sprezentuje..po urodzeniu 1 syna dostałam zegarek a teraz pierścionek. Wprawdzie musiał iść go wymienić bo był za duży,ale liczą sie intencje...no i za każdym razem jak dowiadywał się, że zostanie tatusiem dostawałam 9 róż...na każdy miesiąc po jednej..tylko za drugim razem to okazało się, że wystarczyło by 8:)

MÓJ zawsze trafiał w rozmiar!!!:-D

FELA TĄ DZIĘWIĄTĄ MASZ NA ZAŚ!!:-p:-p:-p...jedną już do przodu jest:-p:-p:-p;-)!!!

Do góry